Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοφανής βανδαλισμός: Έκλεψε κομμάτια της Πόρσε του Γουόκερ για να έχει ενθύμιο

Σαν να μη τρέχει τίποτα φωτογραφήθηκε με τα κλοπιμαία στο Instagram - Ο 18χρονος νεαρός συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 δολάρια


Λίγη ώρα μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλούς ηθοποιού του Χόλιγουντ, Πολ Γουόκερ, δύο νεαροί είχαν τη φαεινή ιδέα να κρατήσουν ένα… ενθύμιο από την κατεστραμμένη κόκκινη Πόρσε.


Αφού αφαίρεσαν τμήματα από το αυτοκίνητο, στο οποίο συνοδηγός ήταν ο Γουόκερ, οι νεαροί έφυγαν από το σημείο που βρισκόταν η Πόρσε.

Ωστόσο, αυτόπτης μάρτυρας ειδοποίησε τις τοπικές αρχές αναφέροντας το περιστατικό και δίνοντας στοιχεία για τους δύο κλέφτες.

Στο μεταξύ, πάντως ο ένας εκ των δύο είχε ήδη φωτογραφίσει τα τμήματα του κόκκινου αυτοκινήτου και είχε ποζάρει μαζί τους, αναρτώντας τις λήψεις στον προσωπικό λογαριασμό του στο Intagram.

Από τους χρήστες που είδαν την ανάρτησή του, οι μισοί του δίνουν συγχαρητήρια για την ιδέα και οι άλλοι μισοί του ασκούν κριτική, υποστηρίζοντας ότι αυτό που έκανε ήταν κουτό.

Βέβαια, όπως αναφέρει η New York Daily News εμπνευσμένη από τον τίτλο της ταινίας «Fast & Furious», οι αστυνομικοί ήταν «πολύ γρήγοροι» και οι δράστες «πολύ ανόητοι», καθώς συνελήφθησαν.

Ο 18χρονος Τζέιμσον Γουίτι, συνελήφθη στο σπίτι του, ενώ ο 25χρονος πρόκειται να παραδοθεί στις αρχές μόνος του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αμερικανικής ιστοσελίδας, ο 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού κατάβαλε εγγύηση 20.000 δολαρίων.

Συγκλονιστικό ηχητικό από την κλήση στην αστυνομία λίγα λεπτά μετά την τραγωδία

Την ίδια στιγμή, το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο την ώρα που οι πυροσβέστες καταφθάνουν στο σημείο και συνομιλούν με την αστυνομία, έδωσε στη δημοσιότητα η New York Daily News.

Όπως ακούγεται στο απόσπασμα, ο άνδρας της πυροσβεστικής υπηρεσίας αναφέρει ότι βρίσκεται μπροστά σε ένα όχημα τυλιγμένο στις φλόγες και αναφέρει πως υπάρχουν δύο νεκροί στο εσωτερικό του. Παράλληλα, ακούγεται η εντολή «κωδικός D» και καλείται ασθενοφόρο, όλα αυτά πριν ακόμα διαπιστωθεί ότι τα θύματα του δυστυχήματος είναι ο Πολ Γούοκερ και ο φίλος του, Ρότζερ Ρόντας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...