Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

«Αννίτα SOS»: Πως το όνειρο ενός κοριτσιού να ασχοληθεί με το μοντελινγκ μετατράπηκε σε εφιάλτη

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.


Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί ένα 25χρονος, ο οποίος παραδέχεται δημόσια τις ερωτικές του επιλογές, καθώς και τις αντιδράσεις της οικογένειας του. Ποιοι στέκονται στο πλευρό του και ποιοι τον απορρίπτουν ακόμα και σήμερα; Επίσης, στην εκπομπή θα δούμε πως το όνειρο ενός κοριτσιού να ασχοληθεί με το μοντελινγκ μετατράπηκε σε εφιάλτη. Αντί για φωτογραφίσεις και πασαρέλες έμπλεξε σε περίεργα κυκλώματα που την οδήγησαν σε σκοτεινά μονοπάτια. Η ίδια εκπέμπει SOS για να σωθεί.

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, η Αννίτα υποδέχεται ένα 22χρονο κορίτσι, το οποίο   εκπέμπει SOS  γιατί δεν αντέχει άλλο την αδιαφορία και την καταπίεση της μητέρας του. Για πρώτη φορά, θα αποκαλύψει την αλήθεια και θα εκφράσει τα πραγματικά της συναισθήματα για την γυναίκα που την έφερε στη ζωή. Στο πλατό της εκπομπής θα είναι και η μητέρα του κοριτσιού. Πως θα αντιδράσει άραγε όταν ακούσει όλα αυτά που της καταλογίζει; Επίσης, η εκπομπή θα φιλοξενήσει ένα 20χρονο αγόρι που μιλά για το πολύ ιδιαίτερο «απαγορευμένο» πάθος του.

«Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια: Εκεί που τελειώνουν τα «πρέπει», αρχίζει η Αννίτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...