Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η Μενεγάκη και ο Ματέο λατρεύουν το... ΣΚΙ! Σε ποιο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ χειμερινό θέρετρο θέλει η Ελένη να ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΑΛΕ;

Τον νέο της ησυχαστήριο αναζητά η Ελένη Μενεγάκη στην Αράχοβα! Η παρουσιάστρια θέλει να αγοράσει το δικό της σαλέ για να παίζουν αμέριμνα τα παιδιά της με το χιόνι αλλά και για να κάνει εκείνη και ο Ματέο το αγαπημένο τους άθλημα! Το σκι!


Την τελευταία φορά που το ζευγάρι βρέθηκε στην Αράχοβα, επισκέφτηκε την αγαπημένη του ταβέρνα «Στάικο» στο Λιβάδι! Η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκε εκεί με γνωστό κτηματομεσίτη στην Αράχοβα και του εκδήλωσε ενδιαφέρον για να αγοράσει σπίτι!

Αυτή είναι μια σκέψη που είχε κάνει και στο παρελθόν όταν έκανε την πρώτη έρευνα αγοράς, όμως τώρα η ίδια θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες ώστε αν είναι δυνατόν, να κάνει Χριστούγεννα στο σαλέ της!

Αυτό που ψάχνει είναι ένα σαλέ στο Λιβάδι που να χωρά άνετα 5-6 άτομα,  με θέα  που να μη βρίσκεται σε μεγάλο ύψωμα ώστε να μπορούν να παίζουν άνετα τα παιδιά της!

Όσο για τον Λάτσιο και την μάχη στα δικαστήρια; Και οι δυο πλευρές έχουν έτοιμα τα επιχειρήματά τους για την διαχείριση της περιουσίας. Ένα είναι το σίγουρο. Χωρίς τον Λάτσιο η Ελένη δε θα έβαζε ποτέ σε τάξη την περιουσία της…

blogs.gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...