Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Γιώργος Λιανός: Η ίωση, το βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα του νεογέννητου γιου του και το νοσοκομείο

Δεν πρόλαβε καλά καλά να χαρεί για τον ερχομό του γιου του και λαχτάρησε αφού νεογέννητο όπως ήταν αρρώστησε με ίωση.


«Είχαμε ορισμένα προβλήματα, διότι η μικρή μάς έφερε από τον παιδικό μια ίωση και τρέχαμε το μωρό στο νοσοκομείο με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα. Αυτό με άγχωσε, διότι τόσο μικρά μωράκια δεν κάνει να αρρωσταίνουν» αποκαλύπτει ο Γιώργος Λιανός ο οποίος παραδέχεται καθώς συνεχίζει: 


«Ζοριστήκαμε αρκετά και συνεχίζουμε να ζοριζόμαστε. Γενικά, δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά. Οι γονείς μου βρίσκονται στις Φιλιάτες, ενώ τα πεθερικά μου ζουν μόνιμα στην Αμερική. Ευτυχώς, μας βοηθάει κάποια κοπέλα που έρχεται πού και πού».

Η ευτυχία του με την σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη πάντως, ολοκληρώθηκε. Μ ία ευτυχία που ξεκίνησε το 2005 όταν ο τραγουδιστής και παρουσιαστής βρέθηκε στην Αμερική για συναυλίες με την Πέγκυ Ζήνα.

«Η Ανθή είχε έρθει από σπόντα. Δεν ήξερε τι εστί Πέγκυ Ζήνα» αποκαλύπτει στο people ο ίδιος και συνεχίζει: «Την έφεραν κάποιες ξαδέρφες της, που ήταν περισσότερο κοντά στο ελληνικό στοιχείο. Έτσι, γνωριστήκαμε και γίναμε ζευγάρι. Μετά ξεκίνησαν τα ταξίδια για να βλεπόμαστε, χαλούσαμε τα χρήματά μας σε τηλεφωνικές κάρτες και εισιτήρια. Τελικά, όμως, η αγάπη της Νέας Υόρκης άντεξε και νομίζω πως η Ανθή έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη γι' αυτό, καθώς πήρε τη γενναία απόφαση να αφήσει την Αμερική και να έρθει στην Ελλάδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...