Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Τροχαίο ατύχημα για την Άννα Βίσση και τον Κων/νο Χριστοφόρου!

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα η Άννα Βίσση και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου να βρέθηκαν στις Βρυξέλλες και το φημισμένο Bozar, όπου μάγεψαν το κοινό με τις εμφανίσεις τους, λίγο πριν όμως τους έζησαν από κοινού μία άσχημη εμπειρία.


Το πρωί της περασμένης Παρασκευής και καθώς η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια πορευόταν προς το αεροδρόμιο, ένας ασυνείδητος οδηγός της έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα η ίδια να κόψει απότομα ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγει τη συγκρούση. Τη στιγμή εκείνη, όμως, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος ακολουθούσε τυχαία από πίσω με το δικό του όχημα, συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα της Άννας Βίσση, αφού πρώτα έκανε πέντε στροφές 360 μοιρών!

"Μόνο ως τραγική ειρωνεία μπορώ να δω το συγκεκριμένο συμβάν. Πόσο πιθανό είναι να ξεκινήσει ένας άνθρωπος από το σπίτι του στην Εκάλη και ένας άλλος από τα Ιλίσια και να συγκρουστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες στην Αττική Οδό; Κι όμως συνέβη!" δηλώνει στο περιοδικό HELLO η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Παράλληλα, η Άννα Βίσση πρόσθεσε: "Μόλις βγήκαμε από τα αυτοκίνητά μας, συνειδητοποιήσαμε τι συνέβη και είδαμε ότι είμαστε καλά, κατευθυνθήκαμε αμέσως στο αεροδρόμιο. Ήταν ένα πολύ σοβαρό ατύχημα από το οποίο σωθήκαμε στην κυριολεξία από θαύμα. Μη ρωτήσετε για τον ασυνείδητο οδηγό, εξαφανίστηκε στη στιγμή. Σωθήκαμε χάρη στα πολύ καλά αντανακλαστικά μας και στο Θεό.".

Άγιο έχει, όπως φαίνεται, η Άννα Βίσση, αφού μόλις ένα χρόνο πριν, στις 26 Οκτωβρίου του 2012, είχε και το ατύχημα στην πρεμιέρα του σχήματός της στο "LAV". Σκόρδα για το μάτι, Άννα μου, σκόρδα επειγόντως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...