Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ακόμα μια κυρία έκανε ροζ ανταύγειες στα μαλλιά της μετά την Φαίη Σκορδά!

Με strawberry blonde look απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Μαρία Ιωαννίδου το βράδυ της Τρίτης 12 Νοεμβρίου στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού που απονεμήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Μετά την Φαίη Σκορδά που φέτος προχώρησε σε εκκεντρική αλλαγή στα μαλλιά της κάνοντάς τους ροζ ανταύγειες, άλλη μια επώνυμη Ελληνίδα τόλμησε το εν λόγω στυλιστικό εγχείρημα στο look της και δεν είναι άλλη από την "αιώνια νεανική" Μαρία Ιωαννίδου! Οι ροζ ανταύγειες της Μαρίας Ιωαννίδου δεν μπόρεσαν να μείνουν ασχολίαστες και από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε χαρακτηριστικά βλέποντάς την στα πλάνα από το φουαγιέ του Μεγαρού Μουσικής: "Η Μαρία Ιωαννίδου! Την ευχαριστούμε πολύ που παρακολουθεί το "Πρωινό" και αντιγράφει την Σκορδά! Έβαψε ροζ τα μαλλιά της!". Δεν είναι βέβαιο ότι η Μαρία Ιωαννίδου επηρέαστηκε πράγματι από την Φαίη Σκορδά, το μόνο σίγουρο είναι,όμως, ότι δεν φοβάται να προβεί σε αλλαγές στην εμφάνισή της ανανεώνοντας την διάθεσή της που είναι πάντα θετική!

fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...