Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Σταρόβας: «Βλέπω μοντέλα και μου έρχεται να τους πετάξω τυρόπιτες να φάνε»

Ο Δημήτρης Σταρόβας δεν έχει κόμπλεξ με την εξωτερική του εμφάνιση και μιλάει ανοιχτά για τα κιλά και τα προβλήματα που έχει αποκτήσει από αυτά.


«Πριν από δύο μήνες περίπου, πήγα ν’ αγοράσω ένα ποδήλατο στην κόρη μου και ρώτησα αν υπήρχε κάποιο που να με σηκώνει. Τελικά πήρα ένα και δεν το
μετάνιωσα. Στην αρχή έλεγα ότι θα κάνω καμιά βόλτα και θα το παρατήσω. Τώρα όμως έχω μπει στο λούκι», εξήγησε στο Εγώ και συνέχισε: 

«Οι κανονικοί άνθρωποι, όταν είναι χάλια, δεν τρώνε μπουκιά για να αδυνατίσουν. Εγώ μπορώ να ζήσω μες στο ψυγείο. Παλιά δεν πάχαινα γιατί έτρεχα σε αγώνες με μηχανές , ανέβαινα στα βουνά. Το 1990 όταν έγιναν οι Άγαμοι Θύται, άρχισα να βάζω κιλά. Με πήρε από κάτω. Ήταν ένα είδος κατάθλιψης».

Ο Δημήτρης Σταρόβας θέλει να χάσει κιλά, αφού όπως είπε έχει προβλήματα στην κίνησή του και θέλει να φτάσει στο σημείο να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα υγείας για να χάσει βάρος. «Βλέπω μοντέλα που φαίνονται τα κόκαλά τους και μου έρχεται να τους πετάξω τυρόπιτες να φάνε. Έχω πολλές χαζές φίλες που τρώνε όλη την εβδομάδα ένα φύλλο μαρούλι και μια φτερούγα κοτόπουλο».


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...