Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Πώς είναι σήμερα με μαγιό και χωρίς ρετούς.... η 44χρονη Helena Christensen

O πρώην άγγελος της Victoria’s Secret Helena Christensen, έχει πια μεγαλώσει και έχει συνταξιοδοτηθεί από το επάγγελμα του Top Model. Ωστόσο σήμερα η Helena Christensen , 44 ετών πια, παραμένει πιο καυτή από ποτέ αφού διαθέτει κορμί…. 20χρονης!


Πρόσφατα ανέβηκε για μια τελευταία φορά στη πασαρέλα για την προώθηση συλλογής εσωρούχων τα οποία φέρουν την υπογραφή της. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, όμως η Helena Christensen δεν χρειάζεται πολλά για να εντυπωσιάσει.


Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε σε παραλία του Miami να κάνει το μπάνιο της, μαζί με την ανιψιά της. Είναι αδύνατον να μην προσέξει κανείς το καλογυμνασμένο σώμα της αλλά και τις αξιοζήλευτες αναλογίες που διαθέτει. Για την «βουτιά της» έχει επιλέξει ένα στράπλες μπικίνι, navy χρώματος το οποίο δεν ήταν πολύ αποκαλυπτικό και κοστίζει 45 ευρώ από το asos.com. Το μπικίνι στόλιζαν δύο μεγάλα άσπρα λουλούδια. Το beach look της ολοκληρώνουν ένα ζευγάρι γυαλιά σε vintage στυλ, με σκούρο φακό και ανοιχτόχρωμο σκελετό.

Παίζει ανέμελα με την ανiψούλα της Sarah Sonne και την φωτογραφίζει με το κινητό της σε διάφορες πόζες. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Ηelena Christensen κάνει επιτυχημένη καριέρα πια και στο χώρο της φωτογραφίας.


fthis.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...