Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ειρήνη Παππά: Το δράμα των τελευταίων μηνών, η νοσηλεία σε Κλινική και η απομόνωση

Η Ειρήνη Παππά στα 86 της χρόνια συνιστά για μένα την ζωντανή Ιστορία της υποκριτικής στην Ελλάδα. 


Μια γυναίκα που γεννήθηκε στο Χιλιομόδι Κορινθίας και το όνομά της έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο από τις συμμετοχές της σε κορυφαίες παραγωγές. Ταινίες που έχουν μείνει όχι απλά στην Ιστορία αλλά στη μνήμη του καθένα μας. 

Είναι χαρακτηριστικό πώς τρεις από τις ταινίες που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν προταθεί για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας. Το κατέκτησε η γαλλόφωνη Ζ, ενώ υποψήφιες υπήρξαν ακόμα δύο ελληνικές ταινίες, μεταφορές στην μεγάλη οθόνη αρχαίων τραγωδιών (Ηλέκτρα και Ιφιγένεια).

Έχει συμμετάσχει ακόμα σε πολλές χολιγουντιανές παραγωγές και έχει πρωταγωνιστήσει στο Μπρόντγουεϊ. Πολλά χρόνια της ζωής της τα πέρασε στην Ιταλία. Όμως εδώ και μερικά χρόνια έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες θέλουν την κορυφαία ηθοποιό να νοσηλεύεται εδώ και τέσσερις μήνες σε ιδιωτική κλινική στο ψυχιατρικό τμήμα της και η κατάστασή της να είναι σοβαρή μεν…ωστόσο ελεγχόμενη.

Δίπλα της έχει μόνο τον άντρα που την φρόντιζε και συνεχίζει να την φροντίζει. Τα δεσμά με την οικογένειά της έχουν κοπεί από καιρό. Επέλεξε ν΄απομονωθεί. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο blog μου ότι η περιουσία της έχει εκποιηθεί και το μόνο που έχει μείνει είναι το πατρικό της στο χωριό.

Με σεβασμό στην Ιστορία της και στην πορεία της ζωής της δε θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Να ευχηθώ μόνο περαστικά και γρήγορη ανάρρωση

Nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...