Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η Φαίη Σκορδά γιορτάζει! Οι φίλοι της εύχονται, στη μικρή Φαίη όπως λέει ο γιος της Γιάννης


Σοφία είναι το πραγματικό όνομα της Φαίης Σκορδά και οι στενοί της συνεργάτες και φίλοι, της εύχονται για τη γιορτή της μέσω faysbook, αφού γιορτάζει την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου που είναι Σοφίας, Πίστης, Αγάπης και Ελπίδας.


Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εύχεται: "Εύχομαι στη μικρή Φαίη, όπως τη φωνάζει ο Γιαννάκης της, να παραμείνει έτσι όπως είναι και να έχει πάντα γύρω της όσους την αγαπούν. Χρόνια πολλά, με υγεία!"

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Φαίη Σκορδά

Ο Δημήτρης Γιαννέτος λέει χαρακτηριστικά: "Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσει κάποιος όλα αυτά που νιώθει μέσα σε λίγες λέξεις. Δεν θέλω να πω πολλά, απλά να συνεχίσεις να σταματάς στη μέση του δρόμου απότομα, γιατί είδες ένα γάτο και θέλεις να τον πάρεις αγκαλιά... Να συνεχίσεις να χαμογελάς γιατί με το δικό σου χαμόγελο κάνεις τους γύρω σου ξεχωριστούς. Να συνεχίσεις να είσαι μια τόσο υπέροχη μαμά. Να συνεχίσεις να ξαναπλένεις κρυφά τα πινέλα σου μετά από εμένα! Να συνεχίσεις να μου λες ψέμματα πως ανανέωσες το κραγιόν σου στο break! Να συνεχίσεις να είσαι τόσο δεμένη με την οικογένειά σου και να είσαι τόσο πιστή στους φίλους σου:) Και να συνεχίσεις να μας δίνεις την πιο όμορφη καλημέρα! Χρόνια πολλά Φαιάκο μου, μου λείπεις!"


Δημήτρης Γιαννέτος - Φαίη Σκορδά - Δέσποινα Βανδή

Η κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα Σάσα Σταμάτη εύχεται: "Σοφάκι μου, εύχομαι από τα βάθη της ταπεινής μου καρδιάς, ο άντρας σου, ο ήρωας, να έχει υγεία να σε αντέχει, ο Γιαννάκης σου να μεγαλώσει γρήγορα για να μπορεί να πηγαίνει χωρίς εσένα στα παιδικά πάρτι, ο γάτος σου να συνεχίσει να έχει την ησυχία του στο πατρικό σου στο Κιλκίς, και εμείς όλοι που σε αγαπάμε να ερχόμαστε σπίτι σου και να σου σπάμε τα νεύρα: να σου ρίχνουμε τα αναψυκτικά στο πάτωμα, να περπατάμε με τα παπούτσια στα χαλιά και να αφήνουμε στις κουρτίνες σου δαχτυλιές από σοκολάτες, κάνοντας ένα σούπερ πάρτι μικροβίων στο σαλόνι σου! Ξέρεις Σοφία μου, στα γράφω όλα αυτά γιατί (τραγουδάκι): «Χωρίς εσένανε είμαι ένα τίποτα, μία κουκίδα στη Μάνδρα χαμένηηηη!». Χρόνια Πολλά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...