Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Πότε η Μπέσυ Αργυράκη έβαλε γαστρικό δακτύλιο στο στομάχι της και τι έπαθε

Το 2008 η γνωστή τραγουδίστρια έβαλε γαστρικό δακτύλιο και έχασε αρκετά κιλά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε τι μεσολάβησε και τα ξαναπήρε.


«Δυστυχώς, ο δακτύλιος, τρώγοντας, έγινε βραχιόλι και τελικά περιδέραιο! Μπήκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από δύο χρόνια για να το αφαιρέσω, γιατί είχε κακοφορμίσει και κινδύνευα να πάθω σηψαιμία. Έχω πάρει αρκετά κιλά από τότε, αλλά δεν στεναχωριέμαι.

Έχω κάνει τόσες δίαιτες στη ζωή μου, που το πήρα απόφαση πια ότι θα έχω αυτές τις διαστάσεις. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν μπόρεσα να ακολουθήσω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, μέχρι το τέλος. Τη δεύτερη, άντε την τρίτη μέρα, θα χαλούσα τη δίαιτα.

Κάποια στιγμή με έπεισε η αδελφή μου να δοκιμάσουμε εκείνες τις δίαιτες που δεν χρειάζεται να μαγειρεύεις, γιατί σου φέρνουν όλα τα γεύματα σε πακέτο. Ε, εκείνη αδυνάτισε κι εγώ πάχυνα, γιατί ξεχνούσα ότι είχα φάει και ξανάτρωγα. Αφού σκέφτομαι μήπως τελικά έχω πρόβλημα μνήμης και όχι μεταβολισμού. Είμαι πολύ λαίμαργη και δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά. Για να καταλάβεις, αν δεν υπάρχει γλυκό στο σπίτι, είμαι ικανή να βρέξω μία φρυγανιά και να την πετάξω στη ζάχαρη! Αλλά, όπως σου είπα, το έχω πάρει απόφαση πια! Πού ξέρεις; Ίσως να με ζητήσουν να διαφημίσω ρούχα για παχουλές!», είπε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...