Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

VIDEO - Η άγνωστη σχέση της Λιαγουροπούλου με τον άσο της Βαλένθια: “Με άφησε έγκυο και με εγκατέλειψε”

Η Μαρία Λιαγουροπούλου είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Adil Rami!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν έκαναν διακοπές.

Η έλξη ήταν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή. Λίγες μέρες μετά το ζευγάρι πήρε διαφορετικούς δρόμους, αφού ο Adil Rami έπρεπε να γυρίσει στην Ισπανία για την προετοιμασία της Βαλένθια και η Μαρία είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι δυο τους συνέχισαν να έχουν επαφές και αποφάσισαν ότι θα προσπαθούσαν να διατηρήσουν μια σχέση εξ αποστάσεως. Κάποια στιγμή δέχτηκε την πρόσκληση του Adil να τον επισκεφθεί. «Οταν πήγα ήμουν διστακτική. Δεν ήξερα αν η σχέση θα συνεχιστεί. Ομως ο Adil έδειξε ότι ήθελε πολύ να είμαι δίπλα του» αναφέρει η Playmate. Οι δυο τους πέρασαν μερικές ημέρες «απόλυτου έρωτα». Αργότερα την επισκέφτηκε και ο ίδιος στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την Espresso, κι ενώ όλα έβαιναν καλά, ένα απρόοπτο γεγονός άλλαξε τα πάντα. Το μοντέλο είχε μείνει έγκυος! «Ετρεξα στο φαρμακείο να αγοράσω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Αμέσως μετά διαπίστωσα ότι ήμουν έγκυος... Δεν σας κρύβω ότι τρόμαξα. Είμαι μόλις 20 ετών κι η ευθύνη ενός μωρού με βρήκε απροετοίμαστη και αμήχανη». Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον αγαπημένος της.

«Εγώ ήμουν βέβαιη ότι το παιδί ήταν δικό του, αφού όλη την περίοδο που ήμασταν μαζί δεν είχα άλλες σχέσεις, αλλά κι εκείνος -ακόμα κι αν είχε αμφιβολίες για το πόσο πιστή ήμουν- ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάω με κάποιον άλλο χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις» τόνισε στην εφημερίδα!
Συναντήθηκαν στην Αθήνα και... «Μου είπε ότι είμαι πολύ μικρή για να το κρατήσω. Μου είπε ότι ένιωθε πολύ άσχημα. Αν και έλεγε ότι ήθελε να με στηρίξει ήταν απότομος, απόμακρος και ανήσυχος. Τον διαβεβαίωσα ότι η έκτρωση θα γίνει και θα τον ειδοποιήσω για τα περαιτέρω. Έφυγε αποχαιρετώντας με ψυχρά και εγώ είχα ήδη καταλάβει ότι όλα είχαν αλλάξει». Και συνέχισε: «Είχα να αντιμετωπίσω μια έκτρωση κι εκείνος δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο. Κι όχι μόνο αυτό, δεν απαντούσε καν στις κλήσεις μου. Ηθελε να αποφύγει τα πάντα. Δεν ξέρω τι φοβόταν. Τις ευθύνες, ένα πιθανό σκάνδαλο που μπορεί να του έκανε κακό, δεν ξέρω».

Τελικά η Μαρία πήγε μόνη της κι έκανε την έκτρωση. «Ούτε τον πήρα ποτέ τηλέφωνο να του πω ότι πράγματι έγινε η έκτρωση αλλά ούτε κι εκείνος ενδιαφέρθηκε να μάθει. Από την τελευταία συνάντησή μας και μετά δεν ξαναμιλήσαμε. Ηταν το τέλος, ο χωρισμός με τον πιο άσχημο τρόπο. Αυτή η σχέση ξεκίνησε ως μεγάλος έρωτας και μου άφησε μόνο απογοήτευση και τίποτα άλλο».
Και κατέληξε: «Αν ήταν άλλη η στάση του συντρόφου μου και μου έδινε θάρρος, θα κρατούσα το παιδί. Δεν είναι εύκολο αυτό που έκανα. Η έκτρωση δεν παύει να είναι πολύ δύσκολη απόφαση. Με το συγκεκριμένο άτομο όμως κατάλαβα ότι δεν είχα καν την επιλογή. Μου στοίχισε πολύ αυτή η ιστορία. Τον αγαπούσα πάρα πολύ και δεν ήθελα να τον χάσω, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν άξιζε. Και η όλη κατάσταση με πίκρανε. Ψυχολογικά ήμουν χάλια για μεγάλο διάστημα, αλλά στάθηκα στα πόδια μου και συνέχισα. Ευτυχώς τώρα είμαι πολύ καλά. Ξαναγύρισα στη δουλειά και όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερα να γίνω εξώφυλλο στο "Playboy", να έχω κι άλλες προτάσεις και να αποκτήσω και πάλι την αισιοδοξία μου».

Δείτε τι είπε στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του star!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...