Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τάκης Ζαχαράτος: «Δηλώνω ερωτευμένος με την Ελλη Στάη» - Τι λέει για Τσίπρα και Ρουβά

Η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η επιτυχία των τελευταίων χρόνων, οι σταρ και οι περσόνες που μιμείται, ο Αλέξης Τσίπρας  και η Ελλη Στάη. Ο διάσημος περφόρμερ κάνει την έκπληξη το φετινό καλοκαίρι πρωταγωνιστώντας ως κορυφαίος του Χορού στην κωμωδία «Σφήκες» του Αριστοφάνη  

Αν και αποφεύγεις τους πολιτικούς, πώς και έβαλες στο πρόγραμμά σου τον Αλέξη Τσίπρα; Mα ο Τσίπρας είναι ο Ρουβάς της πολιτικής! Αρέσει στις γυναίκες, άσχετα αν ο Κασιδιάρης του πήρε μετά το κοινό. Η γυναίκα αρέσκεται στο μπρουτάλ. Θέλει να μπαίνει ο άνδρας στο σπίτι και να ακούγεται. Για τον Τσίπρα άλλωστε έγραψα και τον ύμνο: «Θα ψηφίσω Αλέξη, δεν ακούω λέξη. Τσίπρα, Τσίπρα δαγκωτό και ας πέσω στον γκρεμό. Ψήφισα Αλέξη και ο κώλος μου ας φέξει!». (γέλια)

Συριζαίοι ήρθαν στην παράσταση; Σίγουρα, γιατί όταν έκανα τον Τσίπρα έπεφτε πολύ χειροκρότημα.

Για την Έλλη Στάη λέει: «Ενώ κουβαλάει τα balls που δεν έχουν χίλιοι άνδρες, είναι συγχρόνως θηλυκή και σέξι. Μου αρέσει που επιβάλλεται στα πάνελ και μόνο με το βλέμμα»

Στις δύο δεκαετίες επιτυχημένης πορείας αισθάνθηκες ότι κάποια στιγμή καβάλησες το καλάμι; Ξεκίνησα κομμωτής από την Πάτρα έχοντας άγνοια κινδύνου και ένα αόρατο χέρι λες και με έσπρωξε σε όλα αυτά που έκανα. Ακόμη και την εποχή της ευημερίας εξακολούθησα να μένω στην Κυψέλη και να μην κάνω υπερβολές. Ως πρωταθλητής στην ενόργανη γυμναστική, αλλά και τον στίβο, ήξερα τι σημαίνει προσπάθεια και μέτρο. Επαιρνα μετάλλιο και έλεγα: «Ε, και; H Νάντια Κομανέτσι πήρε χρυσό με βαθμολογία που εμπεριείχε μόνο δεκάρια». Αρεσαν οι παραστάσεις μου και σκεπτόμουν ότι η επιτυχία μου είναι μηδαμινή μπροστά σ’ αυτή της Μαντόνα. Οταν πατάς γερά στη γη, δεν αλλάζουν ποτέ τα δεδομένα.

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στις «Βάκχες» τι έχεις να πεις; Οι άνθρωποι με ταλέντο και ακτινοβολία πρέπει να δοκιμάζονται και να τολμούν. Μισώ τους περιορισμούς, τη μεμψιμοιρία και τις ταμπέλες...


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...