Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

H Alessandra Ambrosio στο πάρτι του «Αιγύπτιου Ρέμου» στο Nammos

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε η Βραζιλιάνα καλλονή στο Instagram - Η γνωριμία της με την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο


 
Στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, βρίσκεται από την Παρασκευή το πανέμορφο μοντέλο της Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio, «αναστατώνοντας» τους λουόμενους στις παραλίες αλλά και τους θαμώνες γνωστών κλαμπ του νησιού.

Η 32χρονη απολαμβάνει τις διακοπές της συντροφιά με τον αρραβωνιαστικό της, Jamie Mazur καθώς και τη φίλη της και μοντέλο από τη Βραζιλία Ana Beatriz Barros και χρησιμοποιεί το Instagram για να ενημερώσει τους θαυμαστές της για τις όμορφες στιγμές που περνά στη Μύκονο.


Χθες το βράδυ η Βραζιλιάνα καλλονή βρέθηκε σε πάρτι στο φημισμένο beach-bar και εστιατόριο «Nammos» όπου τραγούδησε ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης, Αμρ Ντιάμπ και ανήρτησε σχετικό βίντεο στο γνωστό διαδικτυακό ιστότοπο. Δείτε το βίντεο εδώ


«Night #concert #amrdiab #psarou #mykonos #fireworks #arabicmusic #nammos», ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε το βίντεό της η Ambrosio.


Μάλιστα, στη Μύκονο η Alessandra γνώρισε την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος «ανέβασε» μια φωτογραφία στο Instagram και έγραψε, αναφερόμενος στην καλή του: «Άγγελοι υπάρχουν πολλοί ! Άγγελος ένας».


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...