Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Μενεγάκη: "ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ"! Τι είναι αυτό που έχει ο Ματέο και έχει τρελάνει τη Μενεγάκη;

Η Ελένη έχει αλλάξει πολύ. Και σε αυτό ευθύνεται ο... φτερωτός θεός. Η Μενεγάκη είναι τόσο ερωτευμένη με τον Ματέο που θέλει να μείνει για πάντα μαζί του.


Της Μαριάννας Σπανού/ athensmagazine.gr

Εκείνη είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης. Η απόλυτη σταρ με τους δύο γάμους, τα ισάριθμα διαζύγια και τρία παιδιά που λατρεύει. Όταν το καλοκαίρι του 2009 μπήκε στη ζωή της ο... πρίγκιπας Ματέο, η βασίλισσα πέταξε από πάνω της τη χρυσόσκονη που την έλουζε τόσα χρόνια. Έγινε πιο... γήινη και ζει πλέον τη ζωή που δεν έζησε. Ποιος περίμενε να δει την Ελένη Μενεγάκη να ασχολείται με... ζαρζαβατικά, να ψαρεύει και να κάνει κάμπιγκ στην παραλία; Κι όμως, είναι τόσο ευτυχισμένη που πλέον είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα. «Αυτό τον άντρα θέλω να τον παντρευτώ» εξομολογείται, δείχνοντας ότι ο Ματέο άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία της και της πρόσφερε αυτό που έψαχνε πάντα.

«Η Ελένη είναι τόσο ερωτευμένη που δεν θα αργήσει να ντυθεί νύφη», εξομολογούνται όσοι τη γνωρίζουν καλά. Τι έγινε όμως από τον Ιούλιο του 2009, όταν η Μενεγάκη βρέθηκε τυχαία στα Άχλα (και από τότε δεν... ξεκόλλησε) μέχρι και σήμερα, όπου η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης δηλώνει «ξετρελαμένη με τον άντρα της ζωής της»; Πώς κατάφερε ο Παντζόπουλος να κατακτήσει την καρδιά της; Ποιο είναι το μυστικό αυτού του παράφορου έρωτα;

Ο Ματέο πέτυχε το πιο σημαντικό από όλα: Να απελευθερώσει πλήρως την Ελένη. Πλέον η παρουσιάστρια ενδιαφέρεται για τις μικρές απολαύσεις της ζωής και δεν φοβάται να δείξει τον πραγματικό εαυτό της. Αλήθεια, πόσες φορές στο παρελθόν είχαμε δει φωτογραφίες της Μενεγάκη χωρίς make up, μέσα σε μποστάνια να μαζεύει ντομάτες και χόρτα ή ακόμη και φωτογραφίες της με μπικίνι που σηκώνει πλέον εκείνη στο διαδίκτυο;

Πόσες φορές στο παρελθόν είχε «τσαλακώσει» τον εαυτό της παίζοντας τάβλι, κάνοντας κάμπιγκ στην παραλία ή ετοιμάζοντας μπάρμπεκιου δείχνοντας τις μαγειρικές της ικανότητες; Είναι φανερό ότι δεν την ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από την πραγματική ζωή της, κοντά στον άνθρωπο που αγαπάει, μαζί με τα παιδιά της και στον τόπο που την εφοδιάζει με χαρά, ενέργεια και αισιοδοξία για το μέλλον. Μαζί του είδε την ουσία και την πραγματική αξία, πέρα από το «φαίνεσθαι». Τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας που χαρίζουν ευτυχία, που κανένα κοσμικό γεγονός δεν μπορεί να προσφέρει.

Ο Ματέο την έκανε να δει τα πάντα με άλλο μάτι. Οι τρόποι του, το αστείρευτο χιούμορ του, η οπτική του. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ένας μπον βιβέρ που είχε ταξιδέψει όλο τον κόσμο, μορφωμένος που έχει αποκτήσει τεράστιες εμπειρίες και προτιμά να ζει τον περισσότερο καιρό στο δικό του (απομονωμένο) παράδεισο μέσα στη φύση. Όσοι γνωρίζουν τον Ματέο, έχουν να λένε για το πόσο καλός συνομιλητής είναι. Στις δύσκολες στιγμές της Ελένης ήταν ο άνθρωπος που κατάφερνε πάντα να την ηρεμεί.

Το μεγάλο του ατού κατά πολλούς είναι ότι δεν ανήκει στο χώρο των media, σε αντίθεση με τον Γιάννη Λάτσιο. Ο τρόπος σκέψης του είναι διαφορετικός, όπως και η αντίληψη των πραγμάτων. Η Ελένη για πρώτη φορά φαίνεται να έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την τηλεόραση. Βέβαια οι σχέσεις του με τα ΜΜΕ δεν είναι και οι καλύτερες, αφού δεν θέλει κανείς να ενοχλεί την ήρεμη ζωή που έχει επιλέξει και είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά κρύβεται πίσω από τον πόλεμο της Μενεγάκη με τους παπαράτσι. Για την Ελένη όμως κάνει παραχωρήσεις, όπως για παράδειγμα η πρώτη κοινή τους έξοδος (σε κινηματογράφο) την άνοιξη, που φούντωσε τις φήμες για γάμο.

Όλα αυτά πάντως δεν θα είχαν καμία απολύτως σημασία, αν ο Ματέο δεν είχε καλή σχέση με τα παιδιά της παρουσιάστριας. Η Ελένη βάζει πάνω από όλους και από όλα τα τρία αγγελούδια της και δεν θα προχωρούσε ποτέ σε σχέση με έναν άνθρωπο που δεν θα τα αγαπούσε. Ευτυχώς για εκείνη, ο σύντροφός της έχει άριστη επικοινωνία με τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια. Έχει βρει τον τρόπο να τα κάνει να τον αγαπήσουν, χωρίς να πιστέψουν ότι πάει να πάρει τη θέση του πατέρα τους. Άλλωστε εκείνος δεν τα προσεγγίζει σαν πατριός αλλά σαν φίλος. Παίζουν και γελούν μαζί, με την Ελένη να τους παρακολουθεί τρισευτυχισμένη.

Η σχέση τους έχει τόσο σταθερές βάσεις, είναι όλα ιδανικά, που και η ίδια πλέον το παραδέχεται χωρίς δισταγμό. «Θέλω να τον παντρευτώ», εκμυστηρεύεται στους πολύ δικούς της ανθρώπους και εκείνοι δεν εκπλήσσονται καθόλου, αφού βλέπουν πόσο ευτυχισμένη είναι. Ελένη και Ματέο δεν συγκατοικούν απλώς (είτε στα Μελίσσια είτε στα Άχλα), αλλά κάνουν κοινά σχέδια τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Και όσοι τους βλέπουν θεωρούν δεδομένο ότι η μέρα που θα παντρευτούν είναι πάρα πολύ κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...