Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί αποχωρεί o Χατζηγιάννης από το σχήμα με τους Ζουγανέλη- Μπουλά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποχωρεί από το σχήμα με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά στην «Ακτή Πειραιώς».
Όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα, η συμφωνία ήταν οι εμφανίσεις τους να ολοκληρωθούν στις 7 Ιανουαρίου. Αυτό στην συνέχεια άλλαξε και το πρόγραμμα πήρε παράταση. Ωστόσο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τους συνεργάτες του είχε προγραμματίσει εμφανίσεις στο εξωτερικό και με τα νέα δεδομένα δεν μπορεί να συνεχίσει στο νυχτερινό μαγαζί. Οι πληροφορίες μας, υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής θα αντικατασταθεί από άλλον καλλιτέχνη. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έχουν επικοινωνήσει με τον Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ, τον Μπάμπη Στόκα και τον Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί την πρόταση αφού έχει ήδη κανονίσει εμφανίσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σχήμα θα συνεχίσει κανονικά, χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Εμείς, επικοινωνήσαμε με τον Πασχάλη Μουχταρίδη, τον μάνατζερ του τραγουδιστή, ο οποίος δεν γνώριζε ότι το σχήμα θα συνεχίσει με άλλον καλλιτέχνη. «Η αρχική ημερομηνία που είχαμε για την ολοκλήρωση του σχήματος ήταν για τις 7 Ιανουαρίου και στις 3 του ίδιου μήνα μάθαμε ότι θα πάρει παράταση. Εμείς, είχαμε κλείσει τις εμφανίσεις στο εξωτερικό από τον Δεκέμβριο», δήλωσε στο ο Πασχάλης Μουχταρίδης.
-          Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
«Εμείς, δεν ξέρουμε κάτι τέτοιο. Εγώ ήμουν και υπεύθυνος της παραγωγής του προγράμματος. Δεν γνωρίζουμε ότι ψάχνουν αντικαταστάτη. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι κάποια στιγμή τελειώνει το σχήμα οριστικά»
-          Δηλαδή δεν ξέρετε ότι το σχήμα συνεχίζει;
«Όχι, αυτό δεν το γνωρίζουμε, αλλά για εμάς δεν σημαίνει κάτι αυτό. Δεν ξέρω αν σημαίνει για αυτούς. Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα , η συνεργασία με τα παιδιά ήταν καλή».
Σύμφωνα με τον Πασχάλη Μουχταρίδη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις 10 Μαρτίου θ’ αναχωρήσει για την Αυστραλία στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Αντίποδες» όπου διοργανώνει η ελληνική ομογένεια. «Ο Μιχάλης θα βρεθεί στην Αυστραλία για το φεστιβάλ της ομογένειας που γίνεται σε Σύδνεϋ και Μελβούρνη και θα επιστρέψει στις 19 Μαρτίου. Στις 24 του ίδιου μήνα θα εμφανιστεί στο Λονδίνο και μετά σε δυο άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα και γι’ αυτό δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο», δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.grο μάνατζερ του τραγουδιστή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της “Ακτής Οδού Πειραιώς”

“Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος” ολοκληρώνουν αύριο , όπως ήταν προγραμματισμένο από το ξεκίνημα της σαιζόν, τις παραστάσεις τους στην “Ακτή Οδού Πειραιώς” μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σάκη Μπουλά, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την υπόλοιπη παρέα να δίνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το καλύτερό τους εαυτό.
Χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία- όπως κάποια φανταστικά σενάρια το ήθελαν- η ομάδα θα δώσει αύριο την τελευταία της παράσταση και στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπως ήταν ήδη προγραμματισμένο , θα ξεκινήσει συναυλίες εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...