Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Ήμουν και εγώ στην βίλα Αμαλία», δηλώνει ο Αποστόλης Τότσικας


Περί πολιτικής, επανάστασης και το τι πραγματικά συνέβη στην βίλα Αμαλία μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Πιο παλιά είχα πάει στην κατάληψη της Βίλας Αμαλία. Άλλωστε αυτή η ιστορία κράτησε για πάνω από 20 χρόνια. Για το συγκεκριμένο κτίριο, έχω καταλάβει ότι κάποιος επενδυτής το θέλει, διαφορετικά δε θα επενέβαιναν οι αστυνομικοί».

Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής ζεν πρεμιέ σε συνέντευξη που έδωσε στο Εγώ Weekly. Προσθέτοντας πως «Δεν με αφορά κανένας από τους πολιτικούς. Τρώνε ακόμα και σήμερα, δεν έχουν καν την ευθιξία να σταματήσουν, και πετάνε στάχτη στα μάτια του κόσμου μέσω των ΜΜΕ. Μακάρι να τα είχαμε φάει όλοι μαζί όπως είπε ο Πάγκαλος. Τώρα δε θα παραπονιόμασταν, θα ήμασταν ωραίοι και πλούσιοι».

Ενώ, στην συνέχεια, σπεύδει να διευκρινήσει πως «Δεν είμαι επαναστάτης. Δεν έχω καμία σχέση μ' αυτό το πράγμα. Ο άνθρωπος ως ον φάσκει και αντιφάσκει. Δεν μπορώ να πω σε κάποιον ψήφισες αυτό το κόμμα και τώρα το παίζεις αντιεξουσιαστής. Μπορεί να του γύρισε η βίδα και από αντιεξουσιαστής να έγινε ΠΑΣΟΚ ή το αντίθετο. Η ουσία είναι πως περνάει η ζωή του και τι εμπειρίες έχει. Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο επειδή άλλαξε τη γνώμη του. Όσο μεγαλώνεις, αλλάζεις. Εάν είσαι παγιωμένος σε κάτι κολλάς».



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...