Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ Αποκαλύπτει τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της

Στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού πόζαρε η Αγγελική Ηλιάδη και εκτός των άλλων μίλησε και για τα μυστικά της καλογυμνασμένη σιλουέτας της.

Όπως είπε δεν ανήκε ποτέ στην κατηγορία των γυναικών που είχα πρόβλημα με το σώμα τους.

"Παλιότερα είχα περισσότερα κιλά, αλλά δε θυμάμαι να αντιμετώπιζα ποτέ πρόβλημα με το σώμα μου. Άλλωστε, πιστεύω πως οι αυξομειώσεις βάρους για τις γυναίκες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Είναι πολλές οι ορμόνες! Ακόμη και στην εγκυμοσύνη, που είχα πάρει 17 κιλά, δεν αγχώθηκα για να επανέλθω αμέσως. Πιστεύω πως ίσως αυτός να ήταν και ένας από τους λόγους που τα κιλά εξαφανίστηκαν γρήγορα, χωρίς να το καταλάβω" δήλωσε στο περιοδικό "Shape".

Ποιο όμως είναι το μυστικό που διατηρεί αυτό το κορμί; "Κάνω βάρη και αερόβια άσκηση. Γυμνάζομαι 4-5 φορές την εβδομάδα για δύο με δυόμιση ώρες κάθε φορά. Είμαι τυχερή, γιατί ο αδελφός μου είναι personal trainer και έτσι κάνω γυμναστική υπό τις οδηγίες του.

Είναι πολύ αυστηρός και όταν ξέρει ότι πρέπει να προετοιμαστώ για κάτι, γίνεται αυστηρότερος. Αν για να γυμναστώ θα έπρεπε να πηγαίνω στο γυμναστήριο, μάλλον δε θα το έκανα ποτέ. Χρειάζομαι κάποιον να με κρατά σε πρόγραμμα και να με ελέγχει. Γι’ αυτό αποδίδει το personal training σ’ εμένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...