Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ: Η αγανάκτηση του ηθοποιού για την τηλεόραση

Στην εκπομπή "Πρωινό mou" ήταν καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Μπέζος.

Ο γνωστός ηθοποιός κάθισε αναπαυτικά απέναντι από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για όλους και για όλα.

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάσταση που αντιμετωπίζει η τηλεόραση. "Υπάρχει μια αντίληψη ακόμα στην τηλεόραση και ελπίζω να τελειώσει όπου να 'ναι, όπου όλα γίνονται light. Έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτα αυτοί οι άνθρωποι, ότι τα πάντα έχουν αλλάξει και όποιος δεν συμπλεύσει θα μείνει έξω από το παιχνίδι.

Είναι μεγάλη πολυτέλεια, στα όρια της γελοιότητας να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Κάτι μεσημεριανά, κάτι περίεργα αυτά, κάτι συνεντεύξεις της πλάκας, ασχολούνται με ό,τι πιο ταπεινό και χαζό υπάρχει, την στιγμή που η χώρα έχει τεράστια προβλήματα. Κάποιες εκπομπές τέτοιου είδους είναι σε νεκροφάνεια.

Τους δίνω λίγους μήνες ζωής. Να σχολιάζουν ένα θέμα για ένα λεπτό και όχι τρεις ώρες. Ξυπνάνε και κοιμούνται με αυτό τον καημό. Είναι θα έλεγα και προκλητικό και προσβλητικό. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερης μεταχείρισης. Κάνω έκκληση να κλείσουν όλοι και να πάνε σπίτια τους" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...