Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Γιατί ο Γαϊτάνος αναποδογυρίζει όποια χελώνα βρει μπροστά του;

Ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος, που τελευταία απασχόλησε την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις του στις οποίες υποστηρίζει τον «τσαμπουκά» της Χρυσής Αυγής, τραβάει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας, δηλώνοντας οτι στον ελεύθερο του χρόνο βασανίζει χελώνες.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο τραγουδιστής φιλοσοφεί για την πίστη στο Θεό κατηγορώντας όσους αμφισβητούν την ύπαρξή Του, ενώ υποστηρίζει ότι όταν μία χελώνα είναι ανάποδα με τεντωμένα πόδια «προσπαθεί να φτάσει τον Θεό» και γι' αυτό όπου βρίσκει χελώνα την γυρνάει ανάποδα.

Συγκεκριμένα η απίστευτη ανάρτηση του τραγουδιστή ήταν η ακόλουθη:

«Στο χωριό μου λέγαν οι παλιοί ότι δεν πρέπει να αναποδογυρίζεις μία χελώνα γιατί έτσι μουτζώνει τον Θεό. Με τα χρόνια κατάλαβα ότι απλά με τα πόδια τεντωμένα προσπαθεί να τον πλησιάσει. Είναι πραγματικά θλιβερό ένα τόσο ταπεινό πλάσμα να γνωρίζει την ύπαρξη του Θεού και εσείς με την τόση νοημοσύνη σας και τη μόρφωσή σας να έχετε ακόμα αμφιβολίες. Από τότε γυρνάω στα μποστάνια και τους κήπους με τα πρωτοβρόχια και όποια χελώνα βρω την αναποδογυρίζω. Θα με ευχαριστήσει αργότερα στη Βασιλεία των Ουρανών»

Πηγή:   iefimerida.gr

2 σχόλια:

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...