Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ποιος «Βασιλιάς» παραδέχεται ότι θα ήταν… τύχη να παίξει σε τούρκικο;

Τη δυσάρεστη εξέλιξη που υπήρξε στη σειρά του MEGA «Βασιλιάδες» τη γνωρίζουμε όλοι, καθώς σταμάτησε τα γυρίσματα λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών.

Άλλωστε, βλέπουμε καθημερινά τις ελληνικές σειρές στα εγχώρια τηλεοπτικά κανάλια να μειώνονται συνεχώς και στη θέση τους να μπαίνουν ξένες σειρές, η πλειοψηφία των οποίων είναι από την Τουρκία.

Ενώ λοιπόν πολλοί είναι αυτοί που τα βάζουν με τις τούρκικες σειρές που εισβάλλουν στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς φέρνει… τον κόσμο ανάποδα, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Ο κόσμος ανάποδα» και λέει ότι θα ήταν τύχη να έπαιζε σε μία τούρκικη σειρά. Ο λόγος για τον Κώστα Κόκλα, το «Βασιλιά» που καλεσμένος στην εκπομπή, μιλά με ειλικρίνεια, τοποθετώντας τα πράγματα στη σωστή τους βάση κι όχι απλώς… παραπονούμενος για όσα συμβαίνουν στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.


Κατ’ αρχάς, στην ερώτηση της παρουσιάστριας Σοφίας Τσίπα, αν τον ενοχλούν τα τούρκικα σίριαλ, ο Κόκλας απαντά πως

«δεν με ενοχλούν τα Τούρκικα σίριαλ. Η δουλειά μου έχει κοπεί εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν εξαρτάται από τα Τούρκικα. Δεν κόβεται η δουλειά μου επειδή υπάρχουν τα Τούρκικα. Η δουλειά μου κόπηκε γιατί έχει πρόβλημα η τηλεόραση στην Ελλάδα. Το κανάλι κάπως πρέπει να κρατηθεί και απ’ αυτό ζούνε άνθρωποι και κάτι θα πρέπει να παίξει».

Ειλικρινής είναι και στην απάντηση που δίνει όταν η παρουσιάστρια τον ρωτά αν θα έπαιζε σε κάποιο τούρκικο σήριαλ, αφού ο γνωστός ηθοποιός τονίζει πως

«μακάρι να είχα την τύχη, Θα είναι πάρα πολλά τα χρήματα για μένα και πολύ ενδιαφέρουσα η δουλειά»!

Κι επειδή, είναι αλήθεια ότι οι εγχώριες παραγωγές δεν… κινδυνεύουν μόνο από την επέλαση των τούρκικων, αλλά γενικότερα από τις ξένες σειρές που αυξάνονται συνεχώς ενώ οι ελληνικές μειώνονται, η απάντηση του Κώστα Κόκλα στην ερώτηση αν τον ενοχλεί που αυτή τη στιγμή ο 5χρονος γιος του ακούει όλη την ημέρα τούρκικα, είναι επίσης πολύ σωστή, καθώς λέει πως

«γιατί να με ενοχλεί; Μήπως δεν ακούει έξη φορές την ημέρα Εγγλέζικα; Αυτό είναι το θέμα μας; Καλύτερα να δούμε το σπίτι μας και όχι των αλλονών. Να δούμε γιατί εμείς φτάσαμε σε αυτό το σημείο να παίζουμε τούρκικα και ξένες σειρές»,

ενώ μάλιστα τονίζει πως

«ας φροντίζαμε να έχουμε καλύτερες σειρές για να γλιτώσουμε την τηλεόραση μας, αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι που ασχολούνταν με την τηλεόραση δεν είχαν εμπειρία»!

Ειλικρινής και με σωστές θέσεις κι απόψεις, χωρίς να… φοβάται να τοποθετήσει το πρόβλημα –και την κατάσταση- στη σωστή του βάση, ο Κώστας Κόκλας μιλά σήμερα στις 15:15 το μεσημέρι στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» του ΣΚΑΪ, που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...