Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Τι να φορούσα; Κελεμπία;"


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένο στο «Όλα μπάχαλο» με τον Θέμο Αναστασιάδη, λίγες ώρες μετά την ανάδειξή της σε νικήτρια του τρίτου κύκλου του ριάλιτι χορού «Dancing With The Stars».

Η ηθοποιός, που κάθισε στο πλατό μαζί με τον παρτενέρ της στο show, Παύλο Μανογιαννάκη, μίλησε για τις εμφανίσεις της στο Dancing: «Αν βγήκαμε σέξι, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας. Εντάξει τώρα για τα ρούχα… Τι να φορούσα; Κελεμπία;».

Για το αν είχε σκεφτεί και κάποια άλλη στιγμή το ενδεχόμενο να είναι εκείνη η μεγάλη νικήτρια, δήλωσε: «Μπορεί να είχα σκεφτεί τη νίκη και να δουλεύαμε σκληρά για αυτό, αλλά τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα. Μέχρι να πει το αποτέλεσμα η Ζέτα, μου είχε κοπεί η ανάσα».

Επίσης, η Ντορέττα μίλησε για τη στήριξη που είχε από τα παιδιά της σε όλη αυτήν την προσπάθεια: «Τα παιδιά μου, χθες, έβλεπαν τον τελικό από το σπίτι και ήταν φανατισμένα. Ειδικά ο μικρός με τα 9άρια έβαλε τα κλάματα. “Γιατί η μαμά μου; Τι θα γίνει τώρα;” Απλά τα παιδιά μου έχουν παρακολουθήσει όλο αυτόν τον κόπο, γιατί έχουν συναίσθηση πόσο πολύ έχω κουραστεί και είναι σημαντικό και για αυτά να δουν πως, αν κουραστείς για κάτι, επιβραβεύεσαι».
   
Όσο για τα 9άρια στη βαθμολογία της τελευταίας χορογραφίας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε: «Δεν με άγχωσαν τα 9άρια στην τελευταία χορογραφία και ήταν δίκαια, γιατί όντως είχαμε μια ατυχία. Μας λύθηκε το ένα πανί, που κρατούσαμε στα χέρια. Και μας δημιουργήθηκε ένας μικρός πανικός. Ένα μικρό λάθος να γίνει, μπορεί να στο καταστρέψει όλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...