Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Χρ. Μενιδιάτης: «Αν δεν ήμουν γιος του Μενιδιάτη, δεν θα γινόμουν τραγουδιστής»


Ο Χρήστος Μενιδιάτης σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για το πρώτο του παιδί, που θα έρθει σύντομα στον κόσμο, αλλά και για τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μέσα στο 2012.

«Αν ακολουθήσω τα  βήματα του πατέρα μου και συμπεριφερθώ με ύφος και αγάπη στο παιδί μου, πιστεύω ότι θα χαρακτηριστώ κι εγώ πολύ καλός πατέρας» είπε ο τραγουδιστής και θυμήθηκε: «Ήταν ένας πραγματικός κύριος. Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα σε κανέναν να του προσάψει τίποτα».

Ο Χρήστος σχολίασε και την τάση των ζευγαριών να αφήνουν την οικονομική κρίση να επηρεάζει τη σχέση τους: «Δεν μου αρέσει αυτό που λένε τα νέα ζευγάρια, ότι δηλαδή παντρεύονται μόνο και μόνο για να κάνουν παιδιά. Το παιδί είναι το κερασάκι στην τούρτα. Παντρεύεσαι, γιατί πιστεύεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να ζήσεις μια ζωή μαζί του. Δεν δικαιούται η γενιά μας να λέει ότι δυσκολεύεται να φέρει στον κόσμο ένα παιδί λόγω της κρίσης, αν σκεφτούμε ότι οι προηγούμενες γενιές  -οι πατεράδες και οι  παππούδες μας δηλαδή- ζούσαν σε πολυμελείς οικογένειες με την οικονομική κατάσταση να είναι χειρότερη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επαναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας και, σίγουρα, ένα από αυτά πρέπει να είναι οι ανάγκες μας».

Για τη δική του σχέση με τη σύζυγό του είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly»: «Εδώ και 12 χρόνια είμαι με τη Νάνσυ, τα τελευταία 5 είμαστε παντρεμένοι και είμαστε μια χαρά».

Ποια ήταν, όμως, η σχέση του με το όνομα που φέρει στην πλάτη του; «Το όνομα Μενιδιάτης σίγουρα με βοήθησε. Αν δεν ήμουν γιος του Μενιδιάτη, δεν πιστεύω ότι θα γινόμουν τραγουδιστής. Και δεν το λέω από άποψη επιρροής, αλλά και χαρακτήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...