Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μια «φυσιολογική ζωή» απολαμβάνει η Νικόλ Κίντμαν μακριά από τα ψυχολογικά θρίλερ


Στο ψυχολογικό θρίλερ «Stoker» η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται μια συναισθηματικά ασταθή μητέρα που βιώνει ένα οικογενειακό δράμα μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου της. Σαν να μην έφτανε αυτό, πρέπει να λύσει μαζί με την κόρη της το μυστήριο του απρόσκλητου συγγενή που φαίνεται να έχει άλλα σχέδια για τις δύο γυναίκες. 

Αυτά συμβαίνουν όμως στις ταινίες. Η πραγματικότητα - ευτυχώς - για την Νικόλ Κίντμαν είναι πολύ διαφορετική. Εκείνο που έχει σημασία, όπως λέει, είναι η οικογενειακή ισορροπία.

«Η ζωή μου είναι επιτέλους απόλυτα φυσιολογική» δηλώνει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο βρετανικό δίκτυο BBC. «Περνάω τον ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά και τον σύζυγό μου. Μαζί πραγματοποιούμε, θα έλεγα, το ταξίδι της ζωής».

Τα γυρίσματα του «Stoker» πραγματοποιήθηκαν στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, όπου η ηθοποιός διαμένει μαζί με τον σύζυγό της, τον τραγουδιστή της κάντρι Κιθ Ούρμπαν και τα παιδιά τους.

Σεναριογράφος είναι ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Prison break» Γουέντγουορθ Μίλερ. Ο ίδιος επέλεξε να «κρυφτεί» πίσω από το ψευδώνυμο Τεντ Φούλκε καθώς φοβήθηκε ότι οι παραγωγοί θα ήταν επιφυλακτικοί απέναντι στην συγγραφική του δραστηριότητα. Πηγή έμπνευσης, όπως λέει, αποτέλεσε η ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ «Στη Σκιά της Αμφιβολίας» και ο «Δράκουλας» του Μπραμ Στόκερ.

Το «Stoker» είναι η τελευταία δουλειά που ανέλαβε ως παραγωγός ο Τόνι Σκοτ λίγους μήνες πριν τον θάνατό του το καλοκαίρι του 2012. Και η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Παρκ Τσαν - Γουκ, του Κορεάτη σκηνοθέτη που καταξιώθηκε παγκοσμίως με το «Oldboy».

Η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τον επόμενο μήνα (στην Ελλάδα από τις 28 Μαρτίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...