Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Γιαγιά - μοντέλο επιστρέφει στην πασαρέλα στα 80


Λένε ότι η πραγματική ομορφιά δεν έχει ηλικία και η Marion Finlayson είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα. Στην ηλικία των 80 ετών, η δασκάλα, έκλεισε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

Απίστευτο και όμως πραγματικό. Η γιαγιά ήταν μοντέλο στα νιάτα της, την δεκαετία του ’40 και παράτησε το μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία για να γίνει δασκάλα. Εντοπίστηκε από πρακτορείο μοντέλων στο Aberdeen, σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας, στην οποία έλαβε μέρος για να «ξεχαστεί» από τον πρόσφατο θάνατο του συζύγου της Bruce με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 54 χρόνια.

«Ο άνδρας μου πέθανε πριν κάποιους μήνες και ήμασταν μαζί 54 χρόνια, ήμουν πολύ ευτυχισμένη και δυσκολεύτηκα πολύ να το ξεπεράσω» είπε. «Κάνοντας αυτή την επίδειξη βοήθησε πολύ, γνώρισα νέους ανθρώπους και ξανά-ξύπνησε το ενδιαφέρον μου για την μόδα» συμπλήρωσε.

Το μυστικό της Marion είναι η γιόγκα, το πιλάτες και η αεροβική άσκηση. Αλλά και τα δύο της εγγόνια 13 και 11 ετών. «Κάνω γιόγκα και πιλάτες και ομαδικά μαθήματα για ποπό και κοιλιά στο γυμναστήριο», είπε η 80χρονη αφοπλιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...