Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Χ. Λούλης: «Η δήλωσή μου για τη Ζ. Μακρυπούλια ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου»


​Για τη Ζέτα Μακρυπούλια και για τη δήλωση που είχε κάνει για εκείνη, ότι δε τη θεωρεί συνάδελφό του, μίλησε ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια, όμως φαίνεται ότι η δήλωση αυτή έχει μείνει, κάνοντας τον ηθοποιό να μη νιώθει καθόλου άνετα.

«Η δήλωσή μου για τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου γιατί έχουν περάσει δύο χρόνια και ακόμα με ρωτούν γι΄ αυτή», είπε με νόημα χωρίς να θέλει να πει κάτι περισσότερο.

Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε ότι θέλει να γίνει ένας καλός Χριστιανός, οπότε παρόμοιες δηλώσεις από το στόμα του δεν πρόκειται να ακούσετε.

«Οι φόβοι και οι ελπίδες είναι τα εμπόδιά μου στο δρόμο προς την ελευθερία, όπως θα έλεγε κι ένας καλός βουδιστής ή χριστιανός, σαν αυτόν που θέλω να γίνω», είπε.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, ενώ παραδέχθηκε ότι όταν ακούει το όνομα της Χρυσής Αυγής αισθάνεται φόβο.

«Η Ελλάδα κινδυνεύει να παραδοθεί στους φασίστες που δεν είναι μόνο νεοναζί. Τον μικρό καθημερινό φασιστάκο να φοβάστε. Υπάρχει φασισμός που κάνει έναν οδηγό να αδιαφορεί για τους πεζούς, έναν πεζό να πετάει σκουπίδια στο πεζοδρόμιο, κάποιον να βιαιοπραγεί εναντίον μιας θεατρικής παράστασης. Αυτές οι συμπεριφορές μεγαλώνουν μέσα μας και στο τέλος γινόμαστε φασίστες. Δεν είναι μόνο ακροδεξιό γνώρισμα, είναι ανθρώπινο και απάνθρωπο», είπε.

Όσο για το αν υπάρχουν ήρωες σήμερα στην Ελλάδα απαντά:

«Είναι όλοι αυτοί που δεν έχουν φύγει έξω και όσοι αντέχουν να αντιστέκονται στον καθημερινό φασισμό».

Πηγή: Elle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...