Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Γ. Σαμπάνης: «Η τωρινή μου σχέση ακυρώνει όλο το ερωτικό παρελθόν μου»


Full ερωτευμένος δηλώνει ο Γιώργος Σαμπάνης που όπως αποκαλύπτει, ζει τον απόλυτο έρωτα με την τωρινή του σύντροφο.

«Σε όλη μου τη ζωή επιδίωξα να ανακαλύψω τι είναι αγάπη και πώς μπορείς να φτάσεις σ’ αυτήν. Ελπίζω ότι ένα δείγμα αγάπης είναι όλο αυτό που ζω τώρα. Θα δείξει…», είπε ο Γιώργος Σαμπάνης που αμέσως μετά τον χωρισμό του από την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη βρήκε την αντικαταστάτριά της που μάλιστα την αποκαλεί… θησαυρό.

«Όταν ανακαλύπτεις ένα θησαυρό τον κρατάς για πάρτη σου και δεν τον δείχνεις στους υπόλοιπους», είπε, τονίζοντας με νόημα:

«Η συγκεκριμένη σχέση που ζω αυτό τον καιρό μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι έχει καταφέρει να ακυρώσει τις προηγούμενες σχέσεις μου. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει. Μπορεί μέχρι αύριο. Αλλά μέχρι αύριο θα ακυρώνει όλο το ερωτικό μου παρελθόν».

Και για εσάς τις καχύποπτες που λέτε ότι το κορίτσι είναι μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη γιατί είναι στα πάνω του, εκείνος σας διαψεύδει κατηγορηματικά:

«Είμαι σε θέση να αντιλαμβάνομαι σχετικά γρήγορα αν μια κοπέλα είναι μαζί μου γιατί είμαι τραγουδιστής. Για τη συγκεκριμένη κοπέλα βάζω το χέρι μου στη φωτιά και είμαι 1.000.000% σίγουρος πως το επάγγελμά μου δεν έπαιξε κανένα μα κανένα λόγο που ενώθηκαν οι ζωές μας».

Πηγή: HELLO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...