Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Άναψαν φωτιές τα καρφιά του Γιάννη Αϊβάζη


​Μεγάλες φωτιές άναψε ο Γιάννης Αϊβάζης μετά της αποχώρησή του από το Dancing with the Stars, αφού φρόντισε να πετάξει καρφιά κατά πάντων.

Τι ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες έκαναν μαθήματα χορού πριν ξεκινήσει το show, τι παραπονάκια για τη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή έκανε, ε… δεν ήθελε και πολύ για να δημιουργηθεί μια μικρή μανούρα.

«Δεν είναι κακό να προετοιμάζεται κάποιος αν ξέρει ότι θα συμμετέχεις το Dancing», δήλωσε ο Κώστας Κρομμύδας, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε πως εκείνος έμαθε ότι θα είναι στο Dancing μία εβδομάδα πριν από την έναρξη και η μοναδική προετοιμασία που έκανε ήταν λίγη… zoomba στο γυμναστήριο.

Και η Γκαλένα Βελίκοβα όμως έδωσε τις δικές της απαντήσεις, σχετικά μετ α καρφιά του Γιάννη Αϊβάζη για τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

«Έχουν φύγει και άνθρωποι που δεν ήταν στην τελευταία θέση στη δική μας βαθμολογία. Στο τέλος ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει», είπε, προσθέτοντας ότι όσο το show προχωράει, τόσο και οι κριτές θα κρίνουν τους διαγωνιζόμενους στην λεπτομέρεια.

Πάντως η πολλή φασαρία γίνεται μετά την αποχώρηση των παιχτών. Αν γινόταν πριν, ίσως στο Dancing να είχε και καλύτερες επιδόσεις στους πίνακες της AGB.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...