Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η Μίνα Ορφανού σοκάρει: «Έχω κοιμηθεί στα παγκάκια»

Σοκάρει με τις δηλώσεις της γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

«Έχω κοιμηθεί στα παγκάκια» αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της. Ο λόγος για την Μίνα Ορφανού. Η ηθοποιός ήταν η σημερινή καλεσμένη της ξανθιάς παρουσιάστρια. Κάποια στιγμή η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τους ανθρώπους που αυτό τον καιρό περνάνε δύσκολα και έχουν μείνει άστεγοι.

«Εμένα δεν μου αρέσουν οι γιορτές, δεν μπορώ, πλήττω και δεν είμαι η μόνη. Λυπάμαι που αυτές τις μέρες τις γιορτινές, εγώ έχω την υγεία μου κι έχω και το κρεβάτι μου με το πουπουλένιο μου το πάπλωμα που αγόρασα από την Αγγλία και υπάρχει κόσμος που είναι έξω στα παγκάκια και κοιμάται», είπε η Μίνα Ορφανού και συνέχισε:

«Δε θέλω να βάλω τα κλάματα επειδή τα σκέφτομαι, απλά είναι ντροπή να σκεφτόμαστε να στολίσουμε τα υπέροχα δέντρα και ο κόσμος να πεινάει έξω στα παγκάκια. Είναι ντροπή να σκεφτόμαστε μόνο το τι θα κάνουμε, είμαι κατά σε όλα αυτά, μόνο και μόνο για να πουλάνε οι βιτρίνες και ο κόσμος να περνάει υπέροχα, να τρώει την γαλοπούλα και ο άλλος να μην έχει ένα πάπλωμα να βάλει από πάνω του».

 Η Μίνα Ορφανού με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της και εξομολογήθηκε πως: «Ήταν 22 Δεκεμβρίου, βράδυ κι εγώ πήρα το πλοίο και πήγα στη Ρόδο χωρίς να ξέρω τι κάνω. Χρειάστηκε να κοιμηθώ δύο μέρες στα παγκάκια μέχρι να ισορροπήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...