Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ "Αυτός ο χειμώνας είναι χειρότερος από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο"

Ο Θάνος Μικρούτσικος σχεδόν σε κάθε του συνέντευξή αναφέρεται στην Ελλάδα και στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.

Αυτή τη φορά, οι δηλώσεις του είναι "αιχμηρές" και ο ίδιος φαίνεται να είναι απογοητευμένος με την πολιτική, και όχι μόνο, ηγεσία του τόπου.Δείτε τί είπε...

«Είτε είσαι δεξιός είτε είσαι αριστερός, βιώνεις με ένταση μία αυξανόμενη βαρβαρότητα από το 2010. Έχω την αίσθηση, ότι τούτος ο χειμώνας θα πρέπει να είναι ο χειρότερος μετά από το Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Όταν οι άνεργοι είναι 30% σημαίνει ότι μόνο στο Λεκανοπέδιο Αττικής, 200.000 παιδιά θα ξυπνήσουν αύριο χωρίς γάλα. Όλα είναι υπό κατάρρευση. 

Η μεσαία τάξη διαλύεται. Πώς να είμαι αισιόδοξος εφόσον συνεχίζεται με την κυβέρνηση των τριών, αυτό που ξεκίνησε, πρώτα με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και έπειτα του Λουκά Παπαδήμου;», δήλωσε στο "Εγώ" ο μουσικοσυνθέτης και κατέληξε:

«Δε μπαίνω ειλικρινά στο δίλλημα που βάζουν μερικά κανάλια "Τι θα γίνει αν δεν πάρουμε τη δόση;"Θέλω να βλέπω τη μεγάλη εικόνα. Το 2022, δώδεκα χρόνια μετά την εφαρμογή του μνημονίου οι Έλληνες στην πλειονότητά τους θα ζουν από τριακόσια έως χίλια ευρώ το μήνα.
Θα είμαστε μια φτωχή χώρα. Επίσης οι διάφοροι μεγαλόσχημοι επενδυτές από το εξωτερικό θα έχουν αγοράσει και τον δημόσιο και τον ιδιωτικό εθνικό πλούτο με 15% της αξίας του. Θα έχει ξεπουληθεί. Αυτό είναι το μεγάλο πλάνο. Πώς να είμαι αισιόδοξος ή ευτυχής. Πιστεύω ότι πρέπει απαλλαγούμε από το μνημόνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...