Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η μήνυση και η αντεπίθεση της Μπάρμπα στον Βίδο: «Κανένας κοντούλης, φαλακρός θα είναι… δεν θα μπορεί να κάνει καλό σεξ»

Στην αντεπίθεση πέρασε η Βάνα Μπάρμπα σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Η ηθοποιός και συμμετέχουσα στο «Dancing with The stars» απάντησε στους χαρακτηρισμούς του τηλεκριτικού, Κοσμά Βίδου και αποκάλυψε πως έχει προχωρήσει στην κατάθεση μήνυσης αφού θεωρεί πως τα όσα γράφτηκαν για εκείνη σε Κυριακάτικη εφημερίδα είναι άκρως προσβλητικά.
«Πρέπει να βγάλουν κακία για να πληρωθούν», είπε η Βάνα Μπάρμπα δείχνοντας τη λύπη της για αυτό και εξήγησε πως όταν διάβασε το δημοσίευμα στεναχωρήθηκε πάρα πολύ. Όπως ανέφερε η ηθοποιός δεν την ενόχλησε επειδή έκρινε τη συμμετοχή της στο show χορού και την καριέρα της αλλά επειδή ασχολήθηκε με την προσωπική της ζωή και ξεπέρασε τα όρια. «Είναι δικαίωμά του να με κρίνει. Να με κρίνει στη δουλειά μου, να κρίνει την προσωπική μου ζωή δεν έχει δικαίωμα. Πρέπει να υπάρχει και ένα όριο. Για μένα αυτοί είναι οι άνθρωποι του τίποτα. Άνθρωποι που είναι γεμάτοι είναι και γενναιόδωροι», είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.
Όσο για το λόγο που θεωρεί η ίδια πως ασχολούνται με εκείνη αλλά και με ότι «πουλάει»; «Περιμένουν να πουν μια κακία για να τους παίξουν τα κανάλια», υποστήριξε. «Εγώ σε αυτόν τον κύριο θα κάνω μήνυση. Θεωρώ ότι το δημοσίευμα είναι άκρως συκοφαντικό», πρόσθεσε η ηθοποιός.
Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα, με τη σειρά της σκιαγράφησε κι εκείνη τον Κοσμά Βίδο δίνοντας την δική της άποψη για το πρόσωπό του. «Αν και δεν τον ξέρω, είμαι σίγουρη ότι είναι κανείς κοντούλης, φαλακρός, ο καημένος, που αν τον δεις περνάει εντελώς απαρατήρητος! Δεν θα μπορεί να κάνει καλό σεξ! Θα είναι κανένα κακομοίρικο! Παρόλα αυτά τον αγαπάω και ας έρθει να τον κάνω μια αγκαλιά. Ας έρθει να γνωριστούμε και να τον κεράσω κι έναν καφέ να τον γλυκάνω λίγο», δήλωσε έχοντας το χαμόγελο που... «σκοτώνει» ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της!
Δείτε το απόσπασμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...