Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Να ποιοι έχουν «πηδ%&ξει» την άλλη μισή Αθήνα

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, άθελά του ίσως, δημιούργησε «κίνημα». Αυτό των αντρών που έχουν αρκετές, ή μάλλον υπέρ αρκετές, εμπειρίες με γυναίκες.
Αρκετές μέρες μετά τη δήλωση που δημιούργησε σάλο, ήρθε η στιγμή να δούμε το θέμα πιο... χιουμοριστικά! Το protothema, έφτιαξε μία πολυσυλλεκτική λίστα, με όλους όσοι έχουν... «πηδήξει» την μισή Αθήνα.
Αυτή τη μισή Αθήνα που έχει ακουστεί τον τελευταίο καιρό πιο πολλές φορές απ' ότι αν ήταν τουριστικό αξιοθέατο. Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο οποίος έχει κάνει την εξής δήλωση: «Υπολόγισε 25 χρόνια επί έναν Α αριθμό γυναικών τον χρόνο. Νομίζω ότι είναι πολλές. Δεν τις καταγράφω, ούτε με απασχόλησε ποτέ το νούμερο... Πιθανολογώ, ναι, περίπου 50 το χρόνο. Βλέπεις, ταξιδεύαμε και πολύ...». Τα μαθηματικά τα αφήνουμε σε εσάς! Συνεχίζουμε με τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος δήλωσε ότι έχει κοιμηθεί με 200 γυναίκες, καθώς και τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι έχει πάει με τριψήφιο αριθμό γυναικών!
Μπορεί ο Γιώργος Κιμούλης να μην είπε αριθμό, ωστόσο δήλωσε ότι δεν τον έχει απορρίψει καμία γυναίκα, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι έχει πάει με τέσσερις γυναίκες ταυτόχρονα. Τελευταίος αλλά καθόλου καταϊδρωμένος, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι έχουν περάσει από το κρεβάτι του δυο-τρεις εκατοντάδες γυναίκες! Ένα πράγμα αναρωτιόμαστε... Πόσες «μισές Αθήνες» υπάρχουν τελικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...