Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Το στήθος μου μοιάζει με ένα σάκο πατάτες», δηλώνει διάσημη Πλέιμεϊτ

Γνωστή για το καυστικό της χιούμορ, η 40χρονη παρουσιάστρια, κωμικός και επτά φορές εξώφυλλο στο Playboy έγραψε σε ένα άρθρο της στο περιοδικό Splash πόσο εξευτελιστική εμπειρία είναι να ψάχνει για πρώην σχέσεις της στο facebook.

«Ήθελα να δείξω σε κάποιον που γούσταρα παλιά πόσο καλή έχω γίνει στο κρεβάτι. Γιατί όταν ήμουν πιο νέα, απλά ξάπλωνα εκεί σαν ένας σάκος με πατάτες. Τώρα που τα στήθη μου έχουν γίνει σαν ένας σάκος με πατάτες, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να μάθω κανονικές τεχνικές ώστε να αποσπάσω την προσοχή των αντρών από το γερασμένο μου κορμί». Αυτό έγραψε η Τζένι Μακάρθι, προκαλώντας αντιδράσεις στους φαν της που θα έκαναν τα πάντα για να δουν από τόσο κοντά το κορμί της.


Άλλωστε είναι φανερό ότι η Τζένι ούτε έχει, ούτε θα έπρεπε να έχει προβλήματα αυτοπεποίθησης. Ειδικά από την στιγμή που η καριέρα της πάει καλύτερα από ποτέ αφού, μετά την επιτυχημένη παρουσίαση των American Music Awards (σ.σ. εκεί που χούφτωσε τον πισινό του Μπίμπερ) έκλεισε δικό της talk show στο VH1 ονόματι The Jenny McCarthy Show. Κάτι που, σύμφωνα με την ίδια «ταιριάζει γάντι στην βρώμικη προσωπικότητά μου».

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...