Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΙΣΤΟΝ - ΘΕΡΟ Πάρτι αρραβώνων πριν από το γάμο!

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τη στιγμή που η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είπε το ναι στον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και έκτοτε δεν βγάζει από το δάχτυλό της το πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι! Τότε, είχαν γιορτάσει τα ευχάριστα νέα μόνο οι δυο τους!
Έτσι, την περασμένη Κυριακή διοργάνωσαν ένα λιτό πάρτι αρραβώνων για να γιορτάσουν τη χαρά τους με τους καλούς τους φίλους! Δείτε ποιοι σταρ του Χόλιγουντ τίμησαν με την παρουσία τους το ευτυχισμένο ζευγάρι.
Κι αν ο γάμος της Τζένιφερ ήταν μέσα στη χλιδή, αν κρίνουμε από το πάρτι αρραβώνων δεν αναμένεται το ίδιο και για τον επικείμενο γάμο της με τον αγαπημένο της Τζάστιν.
Από το ντύσιμο των καλεσμένων της φάνηκε πως η βραδιά ήταν πολύ χαλαρή και δεν υπήρχε ουδεμία επισημότητα. Λες και πήγαιναν για καφέ και όχι σε πάρτι αρραβώνων!
Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) με τη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσι (Portia de Rossi), τη Ντέμι Μουρ (Demi Moore), τον Τόμπι Μαγκουάιρ (Tobey Maguire) και τον Μπεν Στίλερ (Ben Stiler).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...