Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Έπιασαν γνωστή Ελληνίδα μακιγιέζ να κλέβει από το σουπερμάρκετ γάλα για τα παιδιά της

Μια από τις πλέον αγαπημένες μακιγιέζ των τελευταίων χρόνων, με επώνυμους πελάτες από το χώρο της τηλεόρασης και του τραγουδιού, συνελήφθη επ' αυτοφόρω να κλέβει ένα λίτρο γάλα από κατάστημα αλυσίδας σουπερμάρκετ.

«Tην προηγούμενη Παρασκευή αναγκάστηκα να πάω σε σούπερ μάρκετ και να πάρω από το ράφι ένα λίτρο γάλα. Αυτό μου έλειπε και δεν είχα 2 ευρώ να το πάρω. Το έβαλα στην τσάντα μου κι έφυγα αλλά για κακή ή καλή μου τελικά τύχη με είδαν και στην έξοδο με περίμενε ο υπάλληλος που με οδήγησε λίγο πιο εκεί στον προϊστάμενο. Τους εξήγησα γιατί το έκανα, ποια ήμουν και ποια κατάντησα και τους είπα ότι μπορούν να μου κάνουν ότι θέλουν αλλά να πάμε σπίτι να δώσουμε στα παιδιά λίγο γάλα με φρέσκο ψωμί που είχα καταφέρει να αγοράσω.Ο προϊστάμενος φέρθηκε σαν αληθινός άνθρωπος όχι μόνο δεν φώναξε την αστυνομία αλλά φρόντισε να με πάει κάποιος σπίτι μου με τρόφιμα για το σπίτι». Αυτό δήλωσε μέσω επιστολής της στο briefingnews η γνωστή μακιγιέζ.

Προσθέτοντας πως «Πόσο απίστευτο θα μπορούσε να ακουστεί αυτό που γράφω; Εγώ που έδωσα ομορφιά σε τόσα γνωστά πρόσωπα της νυχτερινής Αθήνας και ηθοποιών να μην έχω να δώσω γάλα στα παιδιά μου. Ήμουν περιζήτητη ώσπου καιρό τώρα έχω βρεθεί έξω από τον χώρο για προσωπικούς λόγους».

Στα πλαίσια της ίδιας επιστολής η μακιγιέζ ευχαριστεί τον προϊστάμενο για την ανθρωπιά που έδειξε και επισημαίνει ότι ο κόσμος της showbiz δεν είναι αγγελικά φτιαγμένος όσο θα ήθελε να δείχνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...