Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τσίτσιδες φωτό της κόρης της προσπαθεί να πουλήσει η μάνα Ελληνίδας τηλεσταρ

Άλλη τροπή αποκτά η μάχη για την κηδεμονία της Άριελ Γουίντερ, της νεαρής σταρ του Modern Family, μετά την αποκάλυψη ότι η μάνα της, Χρυσούλα Γουόρκμαν, προσπαθεί να πουλήσει γυμνές φωτό της μεγαλύτερης κόρης της Σανέλ (που είναι επίσης αντίδικος της).

«Η Χρυσούλα, μητέρα της Άριελ, ήθελε να την αναλάβω ως πελάτισσα και να πουλήσω εκ μέρους της στα μίντια γυμνές φωτογραφίες της άλλης της κόρης, Σανέλ. Στόχος της ήταν να δείξει στο κοινό ποια πραγματικά είναι η Σανέλ (σ.σ. η οποία σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι όταν ήταν 16 ετών) ώστε να την εμποδίσει από το να κερδίσει την κηδεμονία της Άριελ (σ.σ. η οποία φέρνει τα λεφτά στο σπίτι). Με έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια επί 48 ώρες προκειμένου να δεχτώ. Σε όλα τα χρόνια που έχω δουλέψει ως υπεύθυνος τύπου δεν έχω δει ποτέ κάποιον να πέφτει τόσο χαμηλά ώστε να θέλει να καταστρέψει την φήμη της ίδιας του της κόρης». Αυτό δήλωσε στο Radar ο Τζόναθαν Χέι, γνωστός στο χώρο από την συνεργασία του με την Ριάνα και την οικογένεια Καρντάσιαν.


Εννοείται πως η Χρυσούλα - που κατηγορήθηκε από την 14χρονη κόρη της για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση- αρνείται τα πάντα. Υποστηρίζοντας το πόσο αγαπά την κόρη της.

Την ίδια κόρη που, μερικούς μήνες πριν, σηκώθηκε να φύγει μακριά της εξαιτίας του ψυχολογικού πολέμου που της έκανε επειδή είχε βρει γκόμενο που εκείνη δεν ενέκρινε. Πλέον, μοναδικός που παραμένει στο πλευρό της Χρυσούλας είναι ο -επίσης ηθοποιός- γιός της.

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...