Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Τα μυστικά ομορφιάς της Νομικού


Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε στο faysbook.gr τα μυστικά ομορφιάς της και τι κουβαλάει πάντα μέσα στο νεσεσέρ της.

Τα 3 προϊόντα μακιγιάζ που έχω πάντα στην τσάντα μου:
Ενα κονσίλερ, μια μάσκαρα και ένα lip balm, είναι αρκετά. Άλλωστε στην καθημερινότητα μου αποφεύγω το έντονο και βαρύ μακιγιάζ. Μου αρέσει η φυσική ομορφιά.

Μια συνήθεια που ακολουθώ πιστά:
Το βασικότερο τρικ για ένα λαμπερό και υγιές δέρμα είναι το καλό ντεμακιγιάζ. Όσο κουρασμένη και να είμαι , δεν ξεχνώ ποτέ να ξεβάφομαι και να πλένω το πρόσωπο μου με ένα σαπούνι κάθε βράδυ. Επίσης κάθε πρωί βάζω μια ενυδατική κρέμα.

Μαλλιά:
Τα μαλλιά μου τα περιποιούμαι καθημερινά! Βάζω λαδάκια, μάσκες και αποφεύγω να τα ταλαιπωρώ με το σίδερο ή την πρέσα, όταν δεν χρειάζεται. Το ξανθό χρώμα μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά εάν δεν τα φροντίσεις σωστά. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να κάνω ανταύγειες αλλά μόνο βαφή στη ρίζα, χωρίς ντεκαπάζ!

Γυμναστική:
Μου αρέσουν τα ομαδικά αθλήματα. Τελευταία όμως έχω κολλήσει με το spinning ! Είναι υπεροχή άσκηση!


Διατροφή:
Τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο. Και λατρεύω το παγωτό. Αυτή είναι η γλυκιά "αμαρτία" μου! Ακόμη και τον χειμώνα! Και όταν με πιάσει λιγούρα και θέλω να τα φάω όλα, το κάνω. Ευτυχώς δεν μου συμβαίνει συχνά.

Ο… γυμνασμένος άντρας:
Το τελευταίο πράγμα που προσέχω σε έναν άντρα είναι το σώμα του. Αν και για να σου είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσουν οι υπερβολικά γυμνασμένοι.


Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...