Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο σέξι 30χρονος εραστής της Μάρως Κοντού!

Ένας 30χρονος σέξι μελαχρινός είναι ο άνδρας που έχει πάρει τα μυαλά της Μάρως Κοντού! Και το όνομα αυτού; Γιώργος Παράσχος!

Ο hot 30άρης δούλεψε αρχικά σε οικοδομές, σε υδραυλικά και ηλεκτρολογικά γιατί -καθώς φαίνεται- πιάνει το χεράκι του! Με το κορμί που έχει βρέθηκε στο μόντελινγκ αλλά και εργάστηκε ως personal trainer, ενώ τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

Η γνωριμία του με την Μάρω Κοντού έγινε μέσω του ηθοποιού Γιώργου Καραμίχου, ο οποίος σκηνοθετεί την παράσταση «Ελισάβετ, Γυναίκα Από Σύμπτωση», στην οποία η Μάρω Κοντού έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνον της βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας.

Τι κάνει ο Γιώργος με την γνωστή ηθοποιό;
Υποδύεται το... one night stand της, αποκαλύπτοντας μάλιστα το κορμί – κόλαση που διαθέτει!

Μία φίλη του ήταν εκείνη που τον παρότρυνε να περάσει από οντισιόν για τον ρόλο ενός όμορφου άνδρα, που θα εμφανιζόταν για λίγα λεπτά στο τέλος της παράστασης. Μετά από αυτό, ο 30χρονος αποφάσισε να αφήσει την Θεσσαλονίκη και να μεταβεί στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Τάσου Χαλκιά! «Όταν βρέθηκα για πρώτη φορά στο σανίδι για τις ανάγκες ενός μικρού ρόλου, κατάλαβα την διαφορά. Η αύρα του κόσμου, το χειροκρότημα, με γέμισε τόσο πολύ, που χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα την απόφαση να σπουδάσω υποκριτική», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα «Espresso».

«Ξέρω ότι έχω δουλειά μπροστά μου αλλά δεν με νοιάζει. Θέλω να αποδείξω ότι ο Γιώργος Παράσχος δεν είναι μόνο ένας καλογυμνασμένος στο σώμα ηθοποιός, αλλά και με περιεχόμενο», δηλώνει ο 30χρονος -που τον έχουμε δει και στην παράσταση «Naked Boys Singing»- και δεν ξεχνά να ευχαριστήσει δημόσια την Μάρω Κοντού για τις συμβουλές που του έδωσε ώστε να γίνει καλύτερος!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...