Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

«Εφαγα χαβιάρι από το γυμνό κορμί της Μπελούτσι»

Πριν δέκα χρόνια περίπου το εξώφυλλο του Esquire με την Μόνικα Μπελούτσι γυμνή και καλυμμένη μόνο με χαβιάρι είχε αναστατώσει ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό. Πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν την πικάντικη ιδέα της φωτογράφησης με αμφίβολα αποτελέσματα, όμως μόνο ένας κατάφερε να απαθανατίσει την εκρηκτική Ιταλίδα καλλονή.

Ο λόγος για τον σπουδαίο φωτογράφο Φαμπρίτζιο Φέρι ο οποίος έχει ξεχωρίσει για τις μοναδικής αισθητικής λήψεις του. Σχετικά με τη διάσημη όμως φωτογραφία όπου η Μπελούτσι φέρει τρυφερά το ένα χέρι της στο στόμα, ενώ το άλλο το ακουμπά στη κοιλιά της αφήνοντας τον θεατή να φανταστεί την πορεία του,  κανείς δεν αναρωτήθηκε τι κατάληξη είχε το πανάκριβο χαβιάρι που είχε απλωθεί στο ζουμερό κορμί της. Σε συνέντευξή του λοιπόν στην Corriere della Sera ο Φέρι αποκάλυψε ότι ο ίδιος και οι βοηθοί του μετά την ολοκλήρωση της φωτογράφησης έφαγαν με το δάχτυλο όλο το χαβιάρι από το γυμνό σώμα της Μπελούτσι. «Μετά τη φωτογράφηση εγώ κι η ομάδα μου φάγαμε με το δάχτυλο το χαβιάρι από το σώμα της και εκείνη διασκεδάζοντας έτρωγε μαζί μας», δήλωσε.

Ο Φέρι όμως είχε την ευκαιρία να αιχμαλωτίσει στον φακό του και μια άλλη καυτή στιγμή της Μπελούτσι. Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα είπε λοιπόν «βρισκόμασταν στην Παντελερία κι εγώ απολάμβανα τη θέα. Επρεπε να την φωτογραφίσω γυμνή για ένα ημερολόγιο κι έψαχνα έμπνευση. Βλέποντας λοιπόν το πανόραμα από ψηλά, έσκυψα στη κουπαστή και της είπα να κάνει κι εκείνη το ίδιο. Εκείνη τότε πλησίασε και με την…πλάτη της γυρισμένη, τραβήχτηκε η διάσημη φωτογραφία». 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...