Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει: Ναι, νομίζω με έχουν απατήσει


Καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό Mou» ήταν σήμερα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με την απιστία, αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

Αναφορικά με την απιστία, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία και πρόσθεσε: «Η απιστία είναι μια μορφή προδοσίας. Σε όλες τις περιπτώσεις. Και δεν συγχωρείται. Άπαξ και είσαι ερωτευμένος, δεν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό. Μπορεί να το δεχτείς, μόνο όταν σταματήσει να σε αφορά ο άλλος», ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει πέσει θύμα απιστίας απάντησε: «Νομίζω, ναι, με έχουν απατήσει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην άποψή του για τον έρωτα λέγοντας ότι «ο έρωτας έρχεται από μόνος του. Δεν βγαίνεις έξω και λες "Τώρα θα ερωτευτώ". Στην αρχή σού αρέσει, μετά δένεσαι και μετά σου είναι απαραίτητος».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα έμενε σε μία σχέση που θα εξελισσόταν σε γάμο απάντησε ότι αισθάνεται ότι δεν είναι φτιαγμένος για κάτι τέτοιο, προσθέτοντας ότι ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή του δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να παντρευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...