Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Η Lily Allen έγκυος ξανά!

Έγκυος ξανά η τραγουδίστρια Lily Allen, που ζει την απόλυτη ευτυχία μετά τη γέννηση της μοναχοκόρης της Ethel τον περασμένο Δεκέμβριο, έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό της Sam Cooper. 

Η 27χρονη που είναι ενθουσιασμένη με τον ερχομό του δεύτερου μωρού, έχει ήδη αρχίσει να το ανακοινώνει σε συγγενείς και φίλους! Άνθρωπος από το οικογενειακό τους περιβάλλον δήλωσε στην Daily Mirror:

«Η εγκυμοσύνη ήταν μια έκπληξη για τη Lily και τον Sam. Είναι όμως τόσο ευτυχισμένοι από τότε που απέκτησαν την Ethel που γι΄ αυτούς είναι πραγματικά μια μεγάλη στιγμή. Έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια».

Η 27χρονη Lily εγκαινίασε το Stroud Cricket Club μια μέρα πριν την είδηση της εγκυμοσύνης

Η Lily και ο Sam Cooper παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Gloucestershire. Ο νεόνυμφοι εκείνη την ημέρα επεφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη τους καλεσμένους τους ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της Lily στην Ethel.

Σχεδόν δύο χρόνια πριν κινδύνευσε πολύ σοβαρά η ζωή της τραγουδίστριας όταν απέβαλε, ενώ ήταν ήδη έξι μηνών έγκυος. Είχε προηγηθεί μια ακόμη αποβολή το 2008. Η τραγουδίστρια, που «αποσύρθηκε» από τη μουσική σχεδόν πριν από δύο χρόνια, προετοίμαζε τον τελευταίο καιρό τη επιστροφή της.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού δεν θέλησε να σχολιάσει τη είδηση για την εγκυμοσύνη της Lily!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...