Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

VIDEO- Η Δέσποινα Καμπούρη ΔΕΝ έδωσε ραντεβου για τη νέα σεζόν!

ΔΕΙΤΕ η Δέσποινα Καμπόυρη πως αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές!

Η Δέσποινα Καμπούρη σε φορτισμένο κλίμα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής "Για μια καλύτερη ζωή" και μίλησε για τις δυσκολίες αλλά και τις καλές μέρες που πέρασε κάθε μεσημέρι στον ΣΚΑΙ. Αυτό που έκανε εντύπωση στον αποχαιρετισμό της είναι πως δεν ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τη νέα σεζόν, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!

"Αυτή η σεζόν σημαίνει πάρα πολλά για μένα και τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ! Περάσαμε πραγματικά καλά. Είναι μια εκπομπή που δεν θα ξεχάσω ποτέ γιατί έμαθα πολλά μέσα απ' αυτήν! Στην τηλεόραση είναι ρευστά τα πράγματα, ποτέ δεν ξέρεις. Ήρθε η ώρα να σας χαιρετήσω αγαπημένη μου τηλεθεατές, θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που ήσασταν συοδοιπόροι μας σ' αυτό το ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Θέλω να ευχαριστήσω και τον ΣΚΑΙ που μας άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά και μας εμπιστεύτηκε και μακάρι να τα ξαναπούμε σύντομα... Εγώ θα σκέφτομαι αισιόδοξα, γιατί έτσι έμαθα μέσα από την εκπομπή και να το κάνετε κι έσεις, μην σταματήσετε ούτε λεπτό. Η ζωή είναι μικρή και τελειώνει γρήγορα και δεν το παίρνεις χαμπάρι, να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι και ποτέ δεν ξέρει κανείς, κάπου θα ξαναβρεθούμε"

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...