Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ρία Αντωνίου: Δείτε τη με το μεγάλο της έρωτα! (Φωτό)

Μπορεί η Ρία Αντωνίου να δηλώνει ελεύθερη, όμως οι φήμες τη θέλουν να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά ενός πολύ διάσημου Έλληνα, με τον οποίο μάλιστα "λένε" ότι απέδρασε στη μαγευτική Ελαφόνησο...

Πρόσφατα, έκανε τους Ιταλούς να παραμιλούν (και αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας)! Και μπορεί η Ρία Αντωνίου να δηλώνει ελεύθερη, όμως οι φήμες τη θέλουν να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά ενός πολύ διάσημου Έλληνα...

Ο λόγος για το γνωστο μάνατζερ Ηλία Πανταζόπουλο, με τον οποίο πριν από δύο χρόνια αποτελούσαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ρία Αντωνίου και ο Πανταζόπουλος είναι ξανά ζευγάρι. Ο μάνταζερ και το μοντέλο, που πριν από δύο χρόνια ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της σόουμπιζ, αποφάσισαν πως η σχέση τους πάει πολύ και μάλλον είπαν το δοκιμάσουν ξανά! Η Ρία, το χειμώνα, διέπρεψε στο Ballondo Con le Stelle της Ιταλίας, χάρη στον Ηλία, που ως μάνατζέρ της, της έκλεισε τη ...δουλειά που θα σήμαινε και την αρχή μιας νέας καριέρας και μάλιστα στην Ιταλία!

Οι πληροφορίες της "Espresso της Κυριακής" από ανθρώπους που τους είδαν μαζί να απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην Ελαφόνησο κάνουν λόγο και περιγράφουν την εικόνα ενός... ζευγαριού και όχι απλώς δύο συνεργατών.

Οι δυο τους φυσικά φρόντισαν να μη δίνουν στόχο σε κανέναν (κυρίως στους παπαράτσι), καθώς ήθελαν να περάσουν χαλαρά τις λίγες ημέρες των διακοπών τους, γι’ αυτό και επέλεξαν ως προορισμό την Ελαφόνησο και όχι κάποιο κοσμικό νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...