Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Ντόντι και της Νταϊάνα [photos]

Μία εβδομάδα πριν το μοιραίο δυστύχημα στην σήραγγα Pont de l' Alma του Παρισιού στις 31 Αυγούστου του 1997, ο Ντόντι Αλ Φαγιέτ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα απολαμβάνουν αγαπημένοι τις διακοπές τους στο Πορτοφίνο και οι παπαράτσι τραβάνε τις τελευταίες φωτογραφίες τους.



Περίπου ένα μήνα νωρίτερα, στις !5 Ιουλίου , ο πολύ καλός της φίλος και διάσημος σχεδιαστής Τζιάνι Βερσάτσε, είχε δολοφονηθεί μπροστά στο σπίτι του στο Μαϊάμι. Την επόμενη μέρα, καθισμένη στον βατήρα τους σκάφους Jonikal, η Νταϊάνα ρώτησε τον προσωπικό της σωματοφύλακα: «Πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο και σε μένα;»





Ο Ντόντι και η Νταιάνα πέρασαν τις τελευταίες τους καλοκαιρινές διακοπές μαζί, στα νερά της Μεσογείου . Η 30η Αυγούστου ήταν η τελευταία μέρα των διακοπών του ζευγαριού στη Γαλλική και Ιταλική Ριβιέρa.





O Ντόντι και η Νταιάννα επιστρέφουν στο Παρίσι, και αποφασίζουν να κάνουν μια τελευταία βραδυνή βόλτα πριν ξεκινήσουν την επομένη για το Λονδίνο. Ήταν η μεγαλύτερη και τελευταία βόλτα της ζωής τους.




real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...