Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Η Ζέτα μιλάει για τον έρωτα και τον Μιχάλη

Ο έρωτας καλά κρατεί! Η Ζέτα Μακρυπούλια -κόντρα στους… δύσπιστους που αμφιβάλλουν για το πόσο ερωτευμένη είναι- μιλάει ακόμα μία φορά «περί έρωτος» και ειδικά για το πώς βιώνει η ίδια τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οταν η Ζέτα Μακρυπούλια αποφασίζει να μιλήσει για όλους και για όλα, το κάνει με μεγάλη άνεση και δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς πως μασάει τα λόγια της. Σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό «Madame Figaro» η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τον έρωτά της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και η απάντηση ήταν πραγματικά αφοπλιστική.

«Δεν υπάρχουν ρόλοι και τίτλοι σε μια σχέση. Υπάρχουν μόνο δύο άνθρωποι που συναντιούνται επειδή τους έφερε κοντά η ζωή. Οχι η δουλειά, ούτε η δημοσιότητα» είπε.

«Ο έρωτας είναι αυτό που συμβαίνει μες στο στομάχι σου, αυτό που ανεβοκατεβαίνει, όπως συμβαίνει όταν είσαι σε τρενάκι του λούνα παρκ. Οργανικά τουλάχιστον έτσι τον εισπράττω» πρόσθεσε η Ζέτα , η οποία για τις ανάγκες ενός ανατρεπτικού φωτογραφικού concept πόζαρε στον φακό της Ρούλας Ρέβη με το λεγόμενο ανδρόγυνο look, που παραπέμπει στην εικόνα του άντρα!

Κι επειδή ο έρωτας περνάει από το… στομάχι, στην ίδια συνέντευξη η Ζέτα αναφέρθηκε και στο θέμα του βάρους της αποκαλύπτοντας ότι έχει περάσει και από τα δύο άκρα: «Εχει συμβεί να πάρω αρκετά κιλά -για τα δεδομένα μου πάντα- κι έχω φτάσει και σε υπερβολή προς τα κάτω.

Πρόπερσι, που έκανα επί ένα χρόνο διατροφή, κατέβηκα από τα 68 κιλά στα 51, το οποίο ήταν λίγο scary. Δεν έπαθα κάτι, δεν είχα νευρική ανορεξία, αλλά αντιλήφθηκα ότι το στομάχι μου είχε κλείσει. Ηξερα βέβαια ότι ήταν μια φάση που θα περάσει, όπως και πέρασε, αφού γενικά το αγαπώ το φαγητό» τόνισε.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ/espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...