Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Το «Πρωινό Μου» έδωσε ραντεβού στο «Ελλάδος Εικόνες»

Μετά το φινάλε της εκπομπής το «Πρωινό Μου» έδωσε ραντεβού στο «Ελλάδος Εικόνες» στον Άλιμο. Όλοι οι συντελεστές με αφορμή το κλείσιμο της εκπομπής και λίγο πριν ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές βρέθηκαν στο «Ελλάδος Εικόνες» για να αποχαιρετιστούν.

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Σάσα Σταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Άκης Πετρετζίκης και το υπόλοιπο team απόλαυσαν το φαγητό τους κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο και πάνω ακριβώς στη θάλασσα.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, το ούζο, οι μπύρες, το τσίπουρο και το κρασί είχαν την τιμητική τους πάντα σε συνδυασμό με τα εύγεστα πιάτα από αγνά υλικά από όλες τις γωνιές της Ελλάδος. Δοκίμασαν πεντανόστιμους θαλασσινούς μεζέδες, ριζότο, ζυμαρικά και σαλάτες με πολλές γευστικές εκπλήξεις και άρωμα Μεσογείου υπό τις οδηγίες της Γιαγιάς Μαρίας που επιμελείται όλα τα πιάτα αποκλειστικά με δικές της συνταγές!

Το γέλιο, τα πειράγματα και τα αστεία έδιναν και έπαιρναν σε μια ανέμελη ατμόσφαιρα και όλοι ήταν μια χαρούμενη παρέα. Η ομάδα της εκπομπής τσούγκρισε τα ποτήρια με τους υπόλοιπους συνεργάτες, ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...