Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ποιά πρωταγωνίστρια του "Είσαι το ταίρι μου" θεωρεί φασιστική την επανάληψη της σειράς;

Η ενόχληση της ηθοποιού από τις επαναλήψεις της θρυλικής σειράς!

Η σειρά "Είσαι το ταίρι μου" που προβλήθηκε το 2001 από το μεγάλο κανάλι ήταν από τις πιο πετυχημένες που έχει προβάλει το Mega με την τηλεθέαση να χτυπάει κόκκινο ακόμα και στις επαναλήψεις!

Οι πρωταγωίστριες μετά τη σειρά έγιναν μεγάλα ονόματα στον χώρο της υποκριτικής, όμως μια από αυτές καταθέτει στο περιοδικό TV BOX τη δική της άποψη και δίχνει την ενόχληση της για τις συχνές επαναλήψεις του "Είσαι το ταίρι μου"! Ο λόγος για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της κακιάς Αννέτας!

"Ενίοτε με ενοχλούν οι επαναλήψεις, γιατί το να παίξεις σε μια σειρά είναι επιλογή που κάνεις σε μια δεδομένη στιγμή στο παρελθόν, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και για συγκεκριμένους λόγους. για εκείνη τη στιγμή  σού "λέει"κάτι. Αυτό, μέσα στην πορεία των χρόνων, με την επανάληψη του, χάνει και το χώρο, και το χρόνο του. Επίσης η επανάληψη είναι λίγο ενοχλητική όσον αφορά το ότι γίνεσαι σαν ρομπότ, έχεις εκφράσει, έχεις παίξει κάπως κάτι και το ακούς σαν κασέτα από ένα σημείο και μετά. Μέχρις ενός σημείου ήταν παράξενο να βλέπεις και να ξαναβλέπεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία ίδια και να προσπαθείς ακόμη και να αποτινάξεις μια εικόνα που δεν την έχεις δημιουργήσει έτσι. Από ένα σημείο και μετά όμως, αυτό έχει εξαπλωθεί πολύ, γιατί δεν είναι μόνο θέμα τηλεόρασης, είναι και θέμα ίντερνετ και οτιδήποτε έχεις κάνει, είτε είναι μια σειρά που έχεις παίξει , είτε είναι μια συνέντευξη, σε κυνηγάει σε όλη σου τη ζωή. Αυτό είναι ένα ειδος περίεργου φασισμού. Εγώ πια το έχω πολύ στο νου μου όταν μιλάω ζωντανά κάπου και με μαγνητοσκοπούν".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...