Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Γάμος-όνειρο για την παρουσιάστρια του καιρού του Star

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του έζησαν η Χριστίνα Παύλου και ο Ανδρέας Μπέκιος.

Η παρουσιάστρια του καιρού του Star και ο διευθυντής επικοινωνίας το Σάββατο το απόγευμα παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι του Aγίου Διονυσίου, στο «Island», με κουμπάρους τον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη και τη φίλη τους Ανίτα Ράφεμπ. H νύφη έστησε τον γαμπρό περίπου μισή ώρα και ήρθε συνοδευόμενη από τον πατέρα της Ανδρέα.

Η Χριστίνα εντυπωσίασε με το χολιγουντιανό νυφικό της, ειδική παραγγελία από τον Βρεττό Βρεττάκο, που το σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη.

Η νύφη προετοιμάστηκε στην προεδρική σουίτα στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου ήταν από πολύ νωρίς η οικογένειά της, οι στιλίστες της Μάριος Κυπριώτης και Μιχάλης Τσούκας, αλλά και ο προσωπικός της make up artist και hair stylist Παντελής Τουτουντζής.

Η Χριστίνα πάτησε για τα καλά το πόδι του γαμπρού (το έκανε τέσσερις φορές), ενώ ο Ανδρέας χαμογελούσε αμήχανα. Μετά τον γάμο ακολούθησε glamorous δεξίωση σε διπλανό χώρο. Η νύφη εμφανίστηκε με λευκό φόρεμα του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος είχε σχεδιάσει και το γαμπριάτικο κοστούμι.

Η νύφη με τον γαμπρό, αφού χαιρέτησαν τους εκλεκτούς καλεσμένους τους, είχαν ετοιμάσει και μια έκπληξη: σε μεγάλη γιγαντοοθόνη προβλήθηκε σε cartoon πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι και στο ενδιάμεσο έκανε σχόλια ο Αντώνης Κανάκης σε στιλ «Ράδιο Αρβύλα», που είναι προσωπικός φίλος του γαμπρού.

Στη συνέχεια έκοψαν την τούρτα και ακολούθησε καταιγισμός πυροτεχνημάτων. Ο Γιώργος, που είναι φίλος με το ζευγάρι, τους τραγούδησε το κομμάτι «Μια αναπνοή» του Αντώνη Ρέμου και οι δυο τους χόρεψαν επαγγελματικά μια ρούμπα σε συνδυασμό με ταγκό. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με πολύ τραγούδι και ξέφρενο χορό.

Φυσικά, από τον λαμπερό γάμο δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν και πρόσωπα από τον χώρο της σόουμπιζ, ανάμεσά τους η Ελένη Πετρουλάκη με τον σύζυγό της Ιλια Ιβιτς, η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Ντέμης Νικολαΐδης και πολλοί ακόμα.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ Φωτ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ/ espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...