Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Διακοπές στην Κρήτη κάνει η Ορνέλλα Μούτι

Μια πραγματική σταρ, που βλέποντας την κάποιος θεωρεί ότι ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει παρά τα 57 της χρόνια, επέλεξε την Kρήτη για διακοπές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ρεθεμνιώτικα Νέα" η πανέμορφη ηθοποιός (και φωτομοντέλλο παλαιότερα) Ορνέλλα Μούτι έφτασε την Δευτέρα στο Ρέθυμνο και κατέλυσε σε παραδοσιακό αρχοντικό ξενοδοχείο στην καρδιά της Παλιάς Πόλης.

Συνοδεύεται από την μητέρα της και τα δυο από τα τρία παιδιά της, τον γιό της και την μια κόρη της, που έχουν πάρει την ομορφιά της μητέρας τους.

Πράγματι εκθαμβωτική η Ορνέλλα Μούτι, χωρίς ίχνος βεντετισμού όμως, έχει καταπλήξει τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου και το προσωπικό με την απλοική συμπεριφορά της, την προσήνεια και την γλυκύτητα και το χαμόγελο της.

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός έκανε βόλτα στα σοκάκια της παλιάς πόλης και δήλωσε γοητευμένη, ξεναγήθηκε σε αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, επισκέφθηκε την Μονή Αρκαδίου. Μόνο θετικά λόγια έχει να πεί για τις εντυπώσεις της από τον τόπο μας.

Η Ορνέλλα Μούτι σήμερα θα αναχωρήσει από το Ρέθυμνο για να συνεχίσει τις διακοπές της στην Κρήτη, ωστόσο υποσχέθηκε όχι μόνο ότι θα το ξαναεπισκεφθεί αλλά και ότι θα το συστήσει για διακοπές και σε φίλους της.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...