Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Νικόλ Κίντμαν: Εσβησε κεράκια σε ελληνικό εστιατόριο

Σε ελληνικό εστιατόριο στο Σίδνεϊ γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της η Νικόλ Κίντμαν. Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έδειχνε πολύ χαρούμενη και φρέσκια βγαίνοντας με τον σύζυγό της Κιθ Ερμπαν από το εστιατόριο «The Apollo» στο Ποτς Πόιντ.

Τη ζεστή ατμόσφαιρα του ελληνικού μαγαζιού έκανε ακόμα πιο ζεστή και η παρουσία των γονιών της Κίντμαν, Αντονι και Τζανέλ, που έδειχναν επίσης πολύ ευδιάθετοι μετά το πολύωρο δείπνο που συνοδεύτηκε από ελληνικά κρασιά και ούζο.

Εξαιτίας του κρύου, δεδομένου ότι η θερμοκρασία στο Σίδνεϊ δεν ξεπερνούσε τους 4 βαθμούς Κελσίου, η Κιντμαν είχε αφήσει τα δύο μικρά παιδιά της στο σπίτι, που βρίσκεται στην περιοχής Μίλσονς Πόιντ.

Η επιλογή του συγκεκριμένου εστιατορίου κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν αφού πρόκειται για ένα από τα πιο hot εστιατόρια του Σίδνεϊ που ελκύει την αφρόκρεμα της αυστραλιανής κοινωνίας και όχι μόνο.

Η μινιμαλιστική αισθητική του φέρει την υπογραφή του αρχιτέκτονα Γιώργου Λιβισιάνη, ενώ ιδιοκτήτης του είναι ο 33χρονος σεφ Τζόναθαν Μπάρθελμες που έλκει την καταγωγή του από το Καστελόριζο και είχε ως μέντορα τον επίσης ελληνικής καταγωγής σεφ Γιάννη Κυρίτση.

Αυτή η καλόγουστη «φωλιά» ελληνικής γαστριμαργίας ήταν το μέρος όπου η Κίντμαν επέλεξε να σημάνει την έναρξη της περιόδου εορτών για την οικογένειά της. Εκτός από τα γενέθλιά της, η πρωταγωνίστρια στις 25 Ιουνίου θα γιορτάσει τα έξι χρόνια γάμου της με τον Κιθ Ερμπαν, ενώ στις 7 Ιουλίου είναι τα τέταρτα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης τους, της Σάντεϊ.

Η Νικόλ Κίντμαν μπορεί όμως να πανηγυρίζει και για το γεγονός ότι έχει κάνει τον Ερμπαν να νιώθει την Αυστραλία δεύτερη πατρίδα του. Μάλιστα, τον έπεισε να λάβει μέρος στην εκπομπή «The Voice» της αυστραλιανής τηλεόρασης. Αυτό παραδέχθηκε ο ίδιος ο Ερμπαν σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην αυστραλιανή «Herald Sun».


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ/espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...